NRE - Let's Build Together
 

WHAT WE DO

NRE leverer nøglefærdige ejendomsprojekter af høj kvalitet, som lever op til de seneste energikrav. Vi skaber rentable og attraktive løsninger for alle involverede og tilfører på den måde værdi til ejendomsinvesteringer. Kernen i vores forretning er entreprisen. Vi har kompetencerne til at være med i hele processen fra idéskabelse til færdigt byggeri, således at vi kan skabe komplette og effektive løsninger.

 •  
   
  IDESKABELSE

  Sammen med kunden undersøger vi behov og udvikler ideer, som danner basis for den bedste løsning for kunden.

 •  
   
  TILLADELSER

  Når projektet ligger klar, sørger vi for indhentning af alle nødvendige tilladelser og for dialogen med myndigheder.

 •  
   
  OPFØRELSE

  I rollen som totalentreprenør sikrer vi, at alle under-leverandører lever op til det aftalte, og at det samlede projekt forløber som aftalt.

 •  
   
  SALG TIL INVESTORER

  Når der er behov for eksterne investorer, medvirker vi til at bringe de rette parter sammen og at udforme aftaler, som giver fordele for alle.

 •  
   
  UDLEJNING

  Vi medvirker til at finde det rette mix af lejere og til at udforme de aftaler, der skal til, for at det samlede projekt bliver en succes.

Vi er stolte over

at NRE Denmark A/S har fået en AAA-rating, hvilket betyder, at virksomheden har den bedst mulige kreditværdighed.

CASES

NRE’s ledende projektteam har igennem de seneste 25 år opført mere end 1.000.000 kvm. butiksareal til førende retailkæder samt spændende boligprojekter i både Danmark, Sverige og Tyskland – og hertil kommer en lang række kontor- og domicilbygninger i både Danmark og Sverige.

NEWS

Nu starter udlejningen af 120 nye lejligheder i Latinerkvarteret

1. september 2017

120 lejelejligheder står inden for kort tid klar til at modtage nye beboere i Latinergården. Udlejningen starter nu. Det nye byggeri får adresser i Borggade, Paradisgade og Studsgade i Latinerkvarteret i Aarhus.
Latinergården har lejligheder med 1, 2, 3 og 4 værelser og derudover også en række mindre butikker i stueetagen. Alle lejlighederne indeholder et åbent køkken-alrum og har lysindfald fra flere sider.

Jonas Olesen, salgsansvarlig hos totalentreprenøren NRE Denmark A/S, der også indgår i ejerkredsen, siger: ”Latinerkvarteret er med sine cafeer og kreative aktiviteter et attraktivt boligområde, og Latinergården vil være med til at give hele området et markant løft. Allerede nu har vi mærket meget stor forhåndsinteresse for lejlighederne.”
 
De 120 lejligheder har størrelser fra 41 til 144 kvadratmeter, og byggeriet har op til 5 etager. Som en del af opgraderingen af området etableres en passage gennem byggeriets gårdhave og trappeanlæg fra Paradisgade til Borggade.
 
Administrationsselskabet Laros er valgt til at stå for udlejningen. Yderligere oplysninger om lejlighederne og byggeriet kan findes via laros.dk/latinergaarden, latins.dk og Facebook.

Pressekontakt:
Søren Katholm
Mobil: 31 44 15 95
Mail: sbk@nre.dk
 
Kontakt vedr. udlejning:
Laros Ejendomsadministration
Web: www.laros.dk
 
Visualiseringer af byggeriet:
Byggeriet i Borggade set fra nord - http://www.nre.dk/sites/default/files/borggade2017a.jpg
Byggeriet i Borggade set fra syd - http://www.nre.dk/sites/default/files/borggade2017b.jpg

Billedtekst: Visualiseringer af byggeriet set fra Borggade (Illustration: Arkitema Architechts).

Om NRE Denmark:
NRE Denmark er baseret på 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Denmark ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.

Læs mere
 • 22.
  august
  2017

  NRE opfører 126 boliger for AP Pension i Aarhus

  Om kort tid tager NRE Denmark første spadestik til en ny etape med 126 boliger i Risskov Brynet, Aarhus. Byggeriet opføres for AP Pension og er kendetegnet ved at have en fornuftig husleje på en attraktiv beliggenhed.
  Den nye etape igangsættes samtidig med, at næsten alle de 295 tidligere opførte lejligheder er ved at være udlejet.
   
  - Vi har fra begyndelsen oplevet meget stor efterspørgsel efter vores lejligheder i Risskov Brynet. Det har været en succes at bygge gedigne boliger med en attraktiv placering og til en fornuftig husleje. De er nærmest blevet revet væk, siger direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.
   
  Den allerede opførte del af AP Pensions byggeri i Risskov Brynet består af 295 boliger fordelt på en række villalejligheder tættest mod det eksisterende villakvarter, to slanger med etageejendomme i 2 til 5 etager samt et punkthus på 7 etager. Den kommende etape, som nu påbegyndes, består af yderligere 126 lejelejligheder i to boligslanger fordelt på etageejendomme og endnu et punkthus.
   
  - I etableringen af ejendommene har vi sikret os, at den visuelle leg med materialerne giver hver enkelt opgang sin egen identitet, også selvom der er mange boliger samlet på ét sted. Det skaber et interessant perspektiv og giver byggeriet et moderne og æstetisk udtryk, fortæller Peter Olsson. 
   
  Etableringen af næste etape af byggeriet i Risskov Brynet sker i samarbejde med totalentreprenøren NRE Denmark.
   
  - Vi er glade for endnu en gang at arbejde sammen med AP Pension om et moderne og spændende boligprojekt. Vi ser frem til at opføre næste etape af Risskov Brynet, som vil byde på gode boliger tæt på både skøn natur og det pulserende byliv, og hvor mange af lejlighederne har udsigt over Aarhusbugten, Midtbyen og Mols Bjerge, siger adm. direktør Jacob Eiskjær Olesen fra NRE Denmark.
   
  - Med Risskov Brynet har vi skabt attraktive boliger for beboerne i Aarhus og at dømme efter den store efterspørgsel, så har vi ramt rigtigt. Jeg er derfor glad for, at vi dels er med til at skabe nyt liv i et tidligere industrikvarter til glæde for områdets beboere og dels sikre vores kunder et solidt afkast af deres pensionsinvestering, tilføjer Peter Olsson.
   
  For yderligere oplysninger kontakt:
  Peter Olsson, direktør AP Ejendomme, +45 20 98 50 18
  Jacob Eiskjær Olesen, adm. direktør NRE Denmark A/S, +45 29 26 85 79

  Yderlige beskrivelse af byggeriet: www.brynet-risskov.dk

  Læs mere
 • 3.
  juli
  2017

  Ansættelse af Senior Projektchef i NRE Denmark

  Pr. den 1. August 2017 skal vi sige velkommen til Antonio Nicola Giorgio.
   
  Antonio ansættes som Senior Projektchef i NRE Denmark A/S, og kommer til at få base fra kontoret i København.
   
  Antonio er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har stor erfaring som projektleder og projektchef, og kommer fra en stilling som projektchef i BAM Danmark A/S.
   
  Vi glæder os til at byde Antonio velkommen som en del af NRE teamet.

  Læs mere
 • 31.
  maj
  2017

  NRE Group fik positivt resultat for sjette år i træk

  Totalentreprenøren NRE Group A/S i Ikast opnåede i 2016 et samlet koncernoverskud på 34,7 mio. kr. før skat og præsterede dermed for sjette år i træk et positivt resultat.

  Omsætningen steg i 2016 til 751,1 mio. kr. mod 481,1 mio. kr. i 2015. Trods den markante vækst i omsætning er 2016-resultatet 5,0 mio. kr. mindre end i 2015. NRE Groups primære aktiviteter ligger i selskabet NRE Denmark A/S, som blev etableret i 2010.

  Jacob Eiskjær Olesen, der er adm. direktør for NRE Denmark A/S, siger: ”Vi oplever i øjeblikket et markant pres i byggebranchen i forhold til vores underentreprenører og underleverandører. Det lavere resultat for 2016 skyldes, at vi hos NRE har en kerneværdi om at levere høj kvalitet til vores samarbejdspartnere. Vi vil prioritere vores kunder højt, og derfor har vi blandt andet hyret ekstra håndværkere på en række projekter i 2016 for at kunne leve op til både egne og vores interessenters forventninger. Til trods for dette har vi alligevel måtte udskyde nogle afleveringer fra 2016 til 2017. Samlet set har det givet et lavere resultat, end vi forudsagde i sidste årsrapport”.
   
  2016-regnskabet er også påvirket af, at NRE Group koncernen i årets løb valgte at etablere kontorer i både Oslo og London. Igangsætning af projekter på disse nye markeder kræver opbygning af et netværk. Jacob Eiskjær Olesen forventer først, at disse afdelinger vil give et positivt bidrag til indtjeningen efter nogle få år.
   
  Koncernens resultat efter skat udgør 31,4 mio. kr. mod 29,9 mio. kr. i 2015. Dette resultat betyder, at egenkapitalen er vokset fra 92,8 mio. kr. i 2015 til nu 122,2 mio. kr.
   
  I 2017 forventer NRE Group at kunne øge sin indtjening. Koncernen har opnået ret til at gennemføre flere større ejendomsprojekter og har også indgået flere aftaler om større totalentrepriser.
   
  NRE Group leverer nøglefærdige byggeprojekter og står for den samlede proces fra idéskabelse til færdigt byggeri. Virksomheden er aktiv på det danske, svenske, norske og engelske marked og har primært fokus på byggeri af bolig-, butiks- og domicilejendomme.
   
  Se NRE Groups koncernregnskab her.

  Yderligere oplysninger:
  Jacob Eiskjær Olesen
  Mobil: 29 26 85 79
  Mail: jeo@nre.dk

  Læs mere
Who we are

WHO WE ARE

NRE Group A/S blev grundlagt i 2010. Virksomheden bygger på mere end 25 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen i Danmark og Skandinavien. Vores medarbejdere er vores største aktiv – de har hver især stor viden og mange års erfaring inden for byggeri og projektudvikling.

„Med NRE som samarbejdspartner får du et professionelt og kompetent projektteam, som har fokus på at levere nøglefærdige projekter, og som loyalt bestræber sig på at leve op til sine kunders forventninger.”

Direktør, Jacob Olesen

Vores værdier er fundamentet
for vores virksomhed; de udtrykker dét, vi tror på, og som vi bestræber os på at leve op til. De beskriver vores syn på omverdenen og på os selv.

Læs mere

  

Værdier

Vi har fokus på kunden – det er vores førsteprioritet

Vi gør det enkelt og gennemskueligt for de involverede

Vi holder vores ord

Vi leverer bedre end aftalt, målt i forhold til kundeservice, tidsterminer og kvalitet

Vi er økonomiske i hele vores adfærd

Vi ønsker at skabe et velfungerende, målrettet og kreativt miljø, hvor der er plads til den enkelte

Vi går efter samarbejde, og vi støtter hinanden. Vi bestræber os vedvarende på at have de rette mennesker på holdet. 

Historie

NRE blev etableret i 2010 og er baseret på den erfaring og ekspertise vi har opnået i ejendomsbranchen i løbet af de seneste 25 år.

NRE's historie går tilbage til grundlæggelsen af Ikast Byggeindustri A/S (IBI) i 1972. Fra en start som traditionel tømrervirksomhed udviklede IBI sig efterhånden til at beskæftige sig med flere og større byggeprojekter. IBI’s primære fokusområde blev efterhånden projektudvikling og byggestyring for detailhandlen. IBI etablerede datterselskaber i Sverige, Norge og Finland og blev markedsledende inden for projektudvikling samt opførelse af ejendomme til detailhandel, og havde derudover også en markant profil inden for boliger og kontorer/domiciler. I 2006 blev IBI solgt.

Ansvar

NRE Group udvikler og leverer projekter, som lever op til de seneste kvalitets- og energikrav. Vi søger vedvarende at optimere de løsninger, vi præsenterer for vores kunder.

Vi tager ansvar for den verden vi lever i ved at sponsorere humanitære og velgørende formål. Aktuelt støtter vi de følgende organisationer, som vi anser for særligt vigtige:

NRE er baseret på erfaring

og ekspertise, som vi har opnået i ejendomsbranchen igennem de seneste 25 år. Vores mål er at levere bedre end aftalt, når det gælder kundeservice, deadlines og kvalitet.

Job
 
 

Be a part of the team

Vi er altid interesseret i at høre fra kompetente mennesker. Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller ringe til os – og måske ender vi med en snak over en kop kaffe. Det kan være, at en af vores ledige stillinger passer din profil.

 
 
 
 
 

COPENHAGEN

NRE Denmark A/S
Trelleborggade 3
DK-2150 Nordhavn

Please notice: Entrance from Corkgade 2

Tel: +45 87 12 49 50
mail@nre.dk
faktura@nre.dk