38 unikke lejligheder står nu klar i The Silo i Nordhavn

NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 DK-2150 Nordhavn
16. maj 2017
Nogle af Danmarks mest unikke og attraktive lejligheder står nu klar i Nordhavn. Den meget omtalte ombygning af den karakteristiske ”Hva Drikker MølR”-kornsilo er afsluttet, og lejlighederne er eller bliver overdraget til deres nye ejere i løbet af maj og juni måned.

Byggeriet er gennemført i tæt samarbejde mellem Klaus Kastbjerg og NRE Denmark A/S som bygherrer og arkitektvirksomheden COBE. NRE Denmark har også haft rollen som totalentreprenør.

De i alt 38 lejligheder i den 17-etager høje bygning har størrelser fra 106 til 401 kvadratmeter. Mange af lejlighederne har op til 8 meters loftshøjde, og flere af de større lejligheder spænder over to etager. Senere på året åbner også en restaurant på bygningens øverste etage. Fra de fleste af lejlighederne og fra restauranten på øverste etage er der en storslået udsigt over Københavns Havn, Øresund og byen i øvrigt.

Den oprindelige kornsilo har med ombygningen fået en ny facade, og er blevet åbnet op med store panoramiske vinduer og altaner, således at mange af lejlighederne har udsigt i op til tre retninger. Indvendigt udnyttes siloens varierende rumhøjder for hver etage, hvilket gør alle lejligheder unikke, samtidig med at den eksisterende beton mange steder fremstår synligt.

Byggeriets to øverste etager er en tilføjelse til den oprindelige bygning. De etableres med panoramaudsigt og spejlglasvinduer, der står i kontrast til resten af bygningens nye facade. I dagslys vil facaden på de øverste etager spejle by og hav og glide sammen med himlen. Om aftenen vil de fremstå oplyst indefra.

Af de 38 lejligheder afleveres de 27 som nøglefærdige lejligheder. Otte lejligheder blev afleveret i januar som såkaldte ”design ready” lejligheder, det vil sige, at køber har valgt selv at færdiggøre lejlighederne. Der er fortsat enkelte lejligheder til salg.

Kontaktoplysninger:
NRE Denmark
Jacob Eiskjær Olesen
Mobil/sms: 29 26 85 79

Foto:
http://www.nre.dk/sites/default/files/Rasmus_Hjortshoj_COAST_Silo10.jpg
(Foto kan anvendes frit i forbindelse med omtale af NRE Denmark, Klaus Kastbjerg og COBE med kreditering ”Rasmus Hjortshøj - COAST”)

Billedtekst:
NRE Denmark A/S har netop afleveret 38 unikke lejligheder i The Silo på Nordhavn. Bygherre er Klaus Kastbjerg og NRE Denmark A/S, mens COBE har stået for arkitekturen.
 
NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 DK-2150 Nordhavn