NRE - Let's Build Together

NYHEDER

Carolinelunden i Fredericia skyder op

27. juni 2022

Det nye boligområde, Carolinelunden, i Kanalbyen i Fredericia begynder for alvor at tage form. Boligområdet er nemlig nu så langt, at NRE sammen med bygherre AP Ejendomme, har holdt rejsegilde for Carolinelunden, hvor der bliver opført 143 svanemærkede udlejningsboliger.De 143 boliger er fordelt på 128 lejligheder, 10 rækkehuse og fem town houses i to etager. Lejlighederne opføres med stor variation i størrelserne fra 45-125 kvadratmeter. De mange boliger er fordelt på to byggefelter, som AP Ejendomme tidligere har købt af Kanalbyen, der er ejet af Realdania By & Byg og Fredericia Kommune.NRE Denmark er totalentreprenør på projektet, og adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson er begejstret for det arbejde, som totalentreprenøren udfører i Fredericia.- Vi tog første spadestik til Carolinelunden i august sidste år, og NRE leverer et solidt og flot stykke arbejde, der realiserer vores mange tanker for området på allerbedste vis. Med rejsegildet ser vi nu frem til færdiggørelsen af projektet og ikke mindst et fortsat godt samarbejde med NRE, fortæller Peter Olsson.Peter Olsson, er yderst tilfreds med, at der nu er blevet holdt rejsegilde for Fredericia-boligerne.- Carolinelunden er med sine mange forskelligartede boliger et projekt, som vi føler os overbeviste om vil appellere til flere forskellige målgrupper. Samtidig er Fredericia med sin beliggenhed en særdeles attraktiv by at bo i. For du kan hurtigt og enkelt komme til øvrige dele af Jylland, ligesom det ikke tager længe at komme til Fyn eller Sjælland. Dermed kan byen være ideel for mange pendlere, siger Peter Olsson.Hos NRE Denmark glæder de sig også over, at der netop er holdt rejsegilde for de 143 boliger.- Det er stor en fornøjelse at fejre endnu et rejsegilde sammen med AP Pension. Rejsegildet er samtidig en god lejlighed til at sige tak til alle håndværkere og øvrige aktører i og omkring projektet. Vi er på et stadie i byggeriet, hvor vi tydeligt kan se og fornemme forandringen fra en bar mark til nyt boligkvarter. Vi ser frem til at fortsætte arbejdet og aflevere et rigtigt flot byggeri til AP Pension i nogle flotte omgivelser, siger Kurt Laursen, teknisk direktør i NRE Denmark.Fredericias borgmester, Steen Wrist, følger med interesse den løbende udvikling af Carolinelunden, som borgmesteren tror vil bidrage til en fortsat udvikling af kommunen.- Det er vigtigt for Fredericia Kommune, at der bliver opført moderne og attraktive boliger, som kan tiltrække nye borger, men som også giver nye muligheder for vores nuværende borgere. Med boligerne i Carolinelunden får Fredericia nye interessante boligmuligheder, som er med til at fortsætte udviklingen i kommunen. Jeg har fulgt opførelsen af Carolinelunden fra tæt hold, og jeg ikke i tvivl om, at det kommer til at bidrage positivt til området, siger Steen Wrist.

Læs mere
 

OM NRE GROUP

NRE er totalentreprenør med primært fokus på boligejendomme i større byer samt større erhvervsbyggeri. Kernen i vores forretning er entreprisen. Vi indgår gerne i bygherresamarbejder ved udvikling og gennemførelse af projekter. Vores organisation kan tage ansvar for den samlede proces fra idéskabelse til færdigt byggeri.

 •  
   
  IDESKABELSE

  Sammen med kunden undersøger vi behov og udvikler ideer, som danner basis for den bedste løsning for kunden.

 •  
   
  TILLADELSER

  Når projektet ligger klar, sørger vi for indhentning af alle nødvendige tilladelser og for dialogen med myndigheder.

 •  
   
  OPFØRELSE

  I rollen som totalentreprenør sikrer vi, at alle under-leverandører lever op til det aftalte, og at det samlede projekt forløber som aftalt.

 •  
   
  SALG TIL INVESTORER

  Når der er behov for eksterne investorer, medvirker vi til at bringe de rette parter sammen og at udforme aftaler, som giver fordele for alle.

 •  
   
  UDLEJNING

  Vi medvirker til at finde det rette mix af lejere og til at udforme de aftaler, der skal til, for at det samlede projekt bliver en succes.

 

Vi holder ord, vi bygger på tillid, og vi bevarer gode relationer.

Who we are

EN KOMPETENT PARTNER

NRE Groups ledende projektteam har igennem de seneste tre årtier opført en lang række bolig- og erhvervsprojekter i både Danmark, Sverige og Norge. Vi har en fleksibel organisation med korte kommandoveje, hvor medarbejdere får plads til at arbejde selvstændigt. NRE er en familieejet virksomhed med klare holdninger omkring tillidsbaseret samarbejde.

„Vi leverer til tiden, til prisen og i den kvalitet, vi har aftalt. Vi sætter os grundigt ind i vores kunders forventninger. Hvis vi bliver bedt om at levere første klasse, så leverer vi første klasse.”

Direktør, Jacob Olesen

Vi gør det komplekse enkelt
NRE er specialiseret i at løse komplekse og innovative entreprenør- og udviklingsopgaver. Vi binder trådene sammen og tager gerne medansvar i forhold til finansiering, udvikling og salg.

  

Værdier

Vi har fokus på kunden – det er vores førsteprioritet

Vi gør det enkelt og gennemskueligt for de involverede

Vi holder vores ord

Vi leverer bedre end aftalt, målt i forhold til kundeservice, tidsterminer og kvalitet

Vi er økonomiske i hele vores adfærd

Vi ønsker at skabe et velfungerende, målrettet og kreativt miljø, hvor der er plads til den enkelte

Vi går efter samarbejde, og vi støtter hinanden. Vi bestræber os vedvarende på at have de rette mennesker på holdet. 

Historie

NRE blev etableret i 2010 og er baseret på den erfaring og ekspertise vi har opnået i ejendomsbranchen i løbet af de seneste 25 år.

NRE's historie går tilbage til grundlæggelsen af Ikast Byggeindustri A/S (IBI) i 1972. Fra en start som traditionel tømrervirksomhed udviklede IBI sig efterhånden til at beskæftige sig med flere og større byggeprojekter. IBI’s primære fokusområde blev efterhånden projektudvikling og byggestyring for detailhandlen. IBI etablerede datterselskaber i Sverige, Norge og Finland og blev markedsledende inden for projektudvikling samt opførelse af ejendomme til detailhandel, og havde derudover også en markant profil inden for boliger og kontorer/domiciler. I 2006 blev IBI solgt.

Ansvar

NRE Group udvikler og leverer projekter, som lever op til de seneste kvalitets- og energikrav. Vi søger vedvarende at optimere de løsninger, vi præsenterer for vores kunder.

Vi tager ansvar for den verden vi lever i ved at sponsorere humanitære og velgørende formål. Aktuelt støtter vi de følgende organisationer, som vi anser for særligt vigtige:

 

Let’s build together

Vi ønsker at etablere langvarige og tillidsbaserede relationer med både kunder, partnere,
underentreprenører og andre leverandører.
For os er gode relationer baseret på tillid og åben vidensdeling, og succes er kendetegnet ved,
at alle parter får udbytte af samarbejdet.  

Job
 
 

Teamet

Med et stærkt og velfungerende team
løser NRE opgaver overalt i Danmark, Sverige og Norge.


Bliv en del af teamet

Vi er altid interesseret i at høre fra kompetente mennesker. Send os gerne en uopfordret ansøgning eller ringe til os – måske ender vi med en snak over en kop kaffe. Det kan være, at en af vores ledige stillinger passer din profil.

Danmark

IKAST:
NRE Group A/S, NRE Denmark A/S og NRE Real Estate A/S
CVR: 29800758 / 30488512 / 31175410
Finsensvej 3
DK-7430 Ikast

Tlf: +45 87 12 49 50
mail@nre.dk

KØBENHAVN:
NRE Copenhagen A/S
CVR: 40074511
World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf: +45 87 12 49 50
mail@nre.dk

FAKTURERINGSINFORMATION:
Fakturaer bedes sendt i pdf-format til: faktura@nre.dk

Sverige

STOCKHOLM:
NRE Sweden AB
Solna Business Park
Englundavägen 7D
17 141 Solna

Tlf: +46 (0)70 328 89 50
mail@nre.dk
faktura@nre.dk

Norge

OSLO:
NRE Norway AS
Karenslyst Allè 2
0278 Oslo

Tlf: +47 40 00 50 32
mail@nre.dk
faktura@nre.dk