NRE - Let's Build Together

NYHEDER

Sammen skaber vi gennemtænkte projekter

1. januar 2022

» Her på et af årets sidste dage vil jeg gerne benytte lejligheden til at se tilbage på det år, som er gået, og frem på dét som er i vente.2021 har været et begivenhedsrigt år, som har budt på både udvikling, igangsættelse og afslutning af byggeprojekter i hele NRE-koncernen. Vores resultater er kun mulige at opnå ved hjælp af en stor fælles indsats. Derfor vil jeg starte med at takke vores loyale medarbejdere for deres ihærdige og målrettede arbejde, i året der er gået.Når vi ser tilbage på 2021, er vi ikke i tvivl om, at gode og nære samarbejder mellem os, vores samarbejdspartnere og vores medarbejdere er krumtappen i NRE. Værdien af de nære relationer er vi meget ydmyge omkring – så tak for den tillid i viser os.Når vi i det kommende år tager hul på nye projekter, vil vi endnu en gang have de gode relationer i centrum. Lange og tillidsbaserede relationer er et succeskriterie for os i NRE. Det er dem, der har bragt os sikkert igennem nogle udfordrende corona år, og det er dem, som vil styrke os i fremtiden.Næste år introducerer vi et nyt og bæredygtigt partnerskab med nogle af landets førende rådgivningsvirksomheder, hvor vi vil tilskynde at foretage beregninger af CO2 forbruget på alle vores fremtidige byggepladser. Det strategiske partnerskab skal samtidig mindske kompleksiteten i projekterne via anvendelse af best-practice. På denne måde arbejder vi både gennemtænkt og bæredygtigt på fremtidens byggerier. 2021 har også været året, hvor vi har solgt to af vores byggerier, The Residence og Havneøens etape 2. Begge projekter har vi udviklet fra ide til færdigt og idriftsat byggeri. Det er disse typer projekter som fremhæver vores evne til at agere som et videnshus, hvor vi favner projektet gennem alle dets faser.  Det er to projekter, som vi er meget stolte af, fordi de på bedste vis afspejler vores relations baserede tilgang til samarbejde og vores ønske om et ligeværdigt og økonomisk medansvar i både store og komplicerede projekter. I det nye år ser vi frem til at igangsætte endnu et joint venture-projekt på WTC i Ballerup.Jeg vil gerne slutte året af med at sige stor tak til jer, som har været en del af NREs projekter i 2021. Tak til vores samarbejdspartnere, vores branchekollegaer og vores medarbejdere – det er jer, der er med til at skabe det NRE, vi kender og er stolte af i dag.Sammen har vi skabt gennemtænkte byggerier – og det vil vi fortsætte med i 2022.Jeg ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår.De bedste nytårshilsnerJacob Eiskjær OlesenPartner & adm. direktør «

Læs mere
 

OM NRE GROUP

NRE er totalentreprenør med primært fokus på boligejendomme i større byer samt større erhvervsbyggeri. Kernen i vores forretning er entreprisen. Vi indgår gerne i bygherresamarbejder ved udvikling og gennemførelse af projekter. Vores organisation kan tage ansvar for den samlede proces fra idéskabelse til færdigt byggeri.

 •  
   
  IDESKABELSE

  Sammen med kunden undersøger vi behov og udvikler ideer, som danner basis for den bedste løsning for kunden.

 •  
   
  TILLADELSER

  Når projektet ligger klar, sørger vi for indhentning af alle nødvendige tilladelser og for dialogen med myndigheder.

 •  
   
  OPFØRELSE

  I rollen som totalentreprenør sikrer vi, at alle under-leverandører lever op til det aftalte, og at det samlede projekt forløber som aftalt.

 •  
   
  SALG TIL INVESTORER

  Når der er behov for eksterne investorer, medvirker vi til at bringe de rette parter sammen og at udforme aftaler, som giver fordele for alle.

 •  
   
  UDLEJNING

  Vi medvirker til at finde det rette mix af lejere og til at udforme de aftaler, der skal til, for at det samlede projekt bliver en succes.

 

Vi holder ord, vi bygger på tillid, og vi bevarer gode relationer.

Who we are

EN KOMPETENT PARTNER

NRE Groups ledende projektteam har igennem de seneste tre årtier opført en lang række bolig- og erhvervsprojekter i både Danmark, Sverige og Norge. Vi har en fleksibel organisation med korte kommandoveje, hvor medarbejdere får plads til at arbejde selvstændigt. NRE er en familieejet virksomhed med klare holdninger omkring tillidsbaseret samarbejde.

„Vi leverer til tiden, til prisen og i den kvalitet, vi har aftalt. Vi sætter os grundigt ind i vores kunders forventninger. Hvis vi bliver bedt om at levere første klasse, så leverer vi første klasse.”

Direktør, Jacob Olesen

Vi gør det komplekse enkelt
NRE er specialiseret i at løse komplekse og innovative entreprenør- og udviklingsopgaver. Vi binder trådene sammen og tager gerne medansvar i forhold til finansiering, udvikling og salg.

  

Værdier

Vi har fokus på kunden – det er vores førsteprioritet

Vi gør det enkelt og gennemskueligt for de involverede

Vi holder vores ord

Vi leverer bedre end aftalt, målt i forhold til kundeservice, tidsterminer og kvalitet

Vi er økonomiske i hele vores adfærd

Vi ønsker at skabe et velfungerende, målrettet og kreativt miljø, hvor der er plads til den enkelte

Vi går efter samarbejde, og vi støtter hinanden. Vi bestræber os vedvarende på at have de rette mennesker på holdet. 

Historie

NRE blev etableret i 2010 og er baseret på den erfaring og ekspertise vi har opnået i ejendomsbranchen i løbet af de seneste 25 år.

NRE's historie går tilbage til grundlæggelsen af Ikast Byggeindustri A/S (IBI) i 1972. Fra en start som traditionel tømrervirksomhed udviklede IBI sig efterhånden til at beskæftige sig med flere og større byggeprojekter. IBI’s primære fokusområde blev efterhånden projektudvikling og byggestyring for detailhandlen. IBI etablerede datterselskaber i Sverige, Norge og Finland og blev markedsledende inden for projektudvikling samt opførelse af ejendomme til detailhandel, og havde derudover også en markant profil inden for boliger og kontorer/domiciler. I 2006 blev IBI solgt.

Ansvar

NRE Group udvikler og leverer projekter, som lever op til de seneste kvalitets- og energikrav. Vi søger vedvarende at optimere de løsninger, vi præsenterer for vores kunder.

Vi tager ansvar for den verden vi lever i ved at sponsorere humanitære og velgørende formål. Aktuelt støtter vi de følgende organisationer, som vi anser for særligt vigtige:

 

Let’s build together

Vi ønsker at etablere langvarige og tillidsbaserede relationer med både kunder, partnere,
underentreprenører og andre leverandører.
For os er gode relationer baseret på tillid og åben vidensdeling, og succes er kendetegnet ved,
at alle parter får udbytte af samarbejdet.  

Job
 
 

Teamet

Med et stærkt og velfungerende team
løser NRE opgaver overalt i Danmark, Sverige og Norge.


Bliv en del af teamet

Vi er altid interesseret i at høre fra kompetente mennesker. Send os gerne en uopfordret ansøgning eller ringe til os – måske ender vi med en snak over en kop kaffe. Det kan være, at en af vores ledige stillinger passer din profil.

Danmark

IKAST:
NRE Group A/S, NRE Denmark A/S og NRE Real Estate A/S
CVR: 29800758 / 30488512 / 31175410
Finsensvej 3
DK-7430 Ikast

Tlf: +45 87 12 49 50
mail@nre.dk

KØBENHAVN:
NRE Copenhagen A/S
CVR: 40074511
World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf: +45 87 12 49 50
mail@nre.dk

FAKTURERINGSINFORMATION:
Fakturaer bedes sendt i pdf-format til: faktura@nre.dk

Sverige

STOCKHOLM:
NRE Sweden AB
Solna Business Park
Englundavägen 7D
17 141 Solna

Tlf: +46 (0)70 328 89 50
mail@nre.dk
faktura@nre.dk

Norge

OSLO:
NRE Norway AS
Karenslyst Allè 2
0278 Oslo

Tlf: +47 40 00 50 32
mail@nre.dk
faktura@nre.dk