NRE Group opfører og videresælger 99 ejerlejligheder i Täby ved Stockholm

NRE Sweden AB Solna Business Park Englundavägen 7D S-17 141 Solna
20. marts 2018
NRE Group A/S igangsætter nu via sit svenske datterselskab byggeriet af 99 attraktive ejerlejligheder i udviklingsområdet Hägerneholm i Täby, cirka 20 minutters kørsel fra Stockholm. Det samlede byggeri er på ca. 5.500 etagekvadratmeter, og opføres for Rimbo Hus AB, som forud for byggeriets opstart har indgået en aftale med NRE Sweden AB om et køb af projektet.
 
Byggeriet, der er tegnet af Arkitema Architects, består af to beboelsesbygninger i 5 og 6 etager. Ejerlejlighederne varierer i størrelsen 37-80 kvadratmeter. Lejlighederne er gennemgående med lysindfald fra to sider, og med balkon eller terrasse til alle lejligheder. Byggeriet vil blive certificeret af Swedish Green Building til Miljöbyggnad Silver, som dokumentation for, at der er tale om et sundt og energieffektivt byggeri med lavt forbrug.
 
”Hägerneholm er en ny bydel i et populært område, som er i rivende udvikling. Hos NRE er vi særdeles tilfredse med at sætte vores præg på denne udvikling med 99 moderne boliger. Ejerlejligheder i Sverige er endnu ikke så udbredt, og derfor er det et interessant tilbud i markedet, når det bliver muligt at købe i en ejerform med personligt ejerskab uden fælles lån i ejerforeningen – i modsætning til de normalt udbredte bostadsrätter” siger Mark Frederiksen, direktør i NRE Sweden AB.
 
Når området er fuldt udbygget, vil den nye bydel indeholde cirka 1.200 boliger samt folkeskole, idrætshal, børnehave og lokalt serviceudbud.
 
Byggeriet forventes færdigt inden udgangen af 2019. NRE Sweden er totalentreprenør. Mannheimer Swartling og JLL har været rådgivere for NRE Sweden ved salget til Rimbo Hus.


NRE pressekontakt:
Søren Katholm
Mobil: +45 31 44 15 95
Mail: sbk@nre.dk
 
Kontakt til NRE Sweden:
Mark Frederiksen, VD
Mobil: +46 (0)70 328 89 50
Mail: mf@nre.dk
 
Visualiseringer af byggeriet kan downloades her:
http://www.nre.dk/sites/default/files/taby1.jpg
http://www.nre.dk/sites/default/files/taby2.jpg
 
Om NRE Sweden:
NRE Sweden AB leverer nøglefærdige byggeprojekter og indgår også gerne i bygherresamarbejder ved udvikling og gennemførelse af projekter. NRE Sweden blev grundlagt i 2010 og er en del af NRE Group. Virksomheden er baseret på mere end 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Sweden ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.
NRE Sweden AB Solna Business Park Englundavägen 7D S-17 141 Solna