NRE afleverer 128 lejligheder til AP Pension

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
16. august 2019
AP Pensions 128 nye lejelejligheder i Risskov Brynet i Aarhus er nu alle klar til indflytning. NRE Denmark har opført byggeriet i totalentreprise.

Afleveringen sker i henhold til tidsplanen, som undervejs blev justeret, så knap halvdelen af lejlighederne stod klar allerede i maj måned.

Byggeriet ligger i et tidligere industrikvarter, hvor Aarhus Sporveje har haft sit garageanlæg. Det er tegnet af Sleth og Arkitema Architects i en spændende og særpræget arkitektur, hvor rå beton møder gyldne karnapper, vinduer og altaner.

Lejlighederne er indrettet med store vinduespartier. De har køkkenalrum med lysindfald fra begge sider og store værelser. Indretningen er holdt i nordisk stil med hvidmalede vægge og flotte trægulve. Størrelsesmæssigt har de fra 2 til 5 værelser og arealer fra 68 til 155 kvm. Mange af lejlighederne har udsigt over Aarhus Bugt, Mols Bjerge og Aarhus Midtby. Der er nem adgang både til byliv i Aarhus, lokale indkøbsmuligheder og gode naturoplevelser i Risskov-området.

Bebyggelsen omfatter også 10 eksklusive rækkehuse i to etager med parkeringsplads tæt ved indgangen.

Peter Olsson er meget tilfreds med samarbejdet med NRE Denmark. Han siger: ”Byggeriet af Risskov Brynet cementerer vores gode samarbejde. NRE Denmark har afviklet byggeprocessen på imponerende vis, så lejerne nu kan begynde at flytte ind.” Han lægger samtidig vægt på, at de nye ejendomme kan være med til at sikre attraktive afkast for AP Pensions kunder.”

Også adm. direktør Jacob Eiskjær Olesen fra NRE udtrykker glæde over samarbejdet. Han siger: ”Det har været en stor fornøjelse at stå for et spændende byggeri sammen med AP Ejendomme. Der er fra start tænkt over detaljerne, og vi synes, at byggeriet føjer sig flot ind i fornyelsen af den nordlige del af Aarhus.”

Boligerne kan ses på www.kværnloftet.dk.
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast