NRE afleverer oplevelsesspækket havecenter

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
26. marts 2021
NRE Denmark A/S har netop afleveret det andet havecenter til Plantorama i 2021. Der er tale om et stort, oplevelsesspækket havecenter med tilhørende parkeringspladser og udenomsarealer. Byggeriet ligger i et større detailområde i Tilst med naboer såsom Bilka, Bauhaus, thansen, Jysk, Elgiganten og Power med gode tilkørselsforhold i det nordvestlige Aarhus.
 
Det samlede byggeri rummer udover butiks- og lagerfaciliteter også et nyt restaurantkoncept, en kaffebar og et legeområde. Havecentret er opført med et øget fokus på bæredygtighed, hvor energirigtige løsninger er tænkt ind. For eksempel dækkes størstedelen af elforbruget af solceller placeret på husets tage, ligesom regnvand opsamles i vandtanke under jorden, og bruges til at vanding af de mange planter i havecentret.
 
Peter Vang Christensen, adm. direktør i Plantorama, siger: ”Det har været spændende at følge opførelsen af så stort et byggeri. NRE har udført et fantastisk arbejde undervejs, og vi ser nu frem til at kunne lukke besøgende indenfor og vise det flotte resultat frem.”
 
Hos NRE Denmark er der også glæde over afleveringen. Jacob Eiskjær Olesen, adm. direktør i NRE Denmark, siger: ”Det har været et utroligt spændende projekt at være en del af, hvor der er gjort noget ekstra for kundeoplevelsen. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Plantorama. Dette byggeri viser værdien af et tillidsfuldt samarbejde.”
 
Plantorama i Tilst åbner fredag den 26. marts 2021. Restaurant-, café- og legeområdet holdes lukket pga. covid-19 restriktioner.
 
Billedtekst: Nu åbner Plantorama i Tilst, som er opført i totalentreprise af NRE Denmark A/S.
 
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast