Sammen skaber vi gennemtænkte projekter

NRE Group A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
1. januar 2022

» Her på et af årets sidste dage vil jeg gerne benytte lejligheden til at se tilbage på det år, som er gået, og frem på dét som er i vente.

2021 har været et begivenhedsrigt år, som har budt på både udvikling, igangsættelse og afslutning af byggeprojekter i hele NRE-koncernen. Vores resultater er kun mulige at opnå ved hjælp af en stor fælles indsats. Derfor vil jeg starte med at takke vores loyale medarbejdere for deres ihærdige og målrettede arbejde, i året der er gået.

Når vi ser tilbage på 2021, er vi ikke i tvivl om, at gode og nære samarbejder mellem os, vores samarbejdspartnere og vores medarbejdere er krumtappen i NRE. Værdien af de nære relationer er vi meget ydmyge omkring – så tak for den tillid i viser os.

Når vi i det kommende år tager hul på nye projekter, vil vi endnu en gang have de gode relationer i centrum. Lange og tillidsbaserede relationer er et succeskriterie for os i NRE. Det er dem, der har bragt os sikkert igennem nogle udfordrende corona år, og det er dem, som vil styrke os i fremtiden.

Næste år introducerer vi et nyt og bæredygtigt partnerskab med nogle af landets førende rådgivningsvirksomheder, hvor vi vil tilskynde at foretage beregninger af CO2 forbruget på alle vores fremtidige byggepladser. Det strategiske partnerskab skal samtidig mindske kompleksiteten i projekterne via anvendelse af best-practice. På denne måde arbejder vi både gennemtænkt og bæredygtigt på fremtidens byggerier. 

2021 har også været året, hvor vi har solgt to af vores byggerier, The Residence og Havneøens etape 2. Begge projekter har vi udviklet fra ide til færdigt og idriftsat byggeri. Det er disse typer projekter som fremhæver vores evne til at agere som et videnshus, hvor vi favner projektet gennem alle dets faser.  

Det er to projekter, som vi er meget stolte af, fordi de på bedste vis afspejler vores relations baserede tilgang til samarbejde og vores ønske om et ligeværdigt og økonomisk medansvar i både store og komplicerede projekter. I det nye år ser vi frem til at igangsætte endnu et joint venture-projekt på WTC i Ballerup.

Jeg vil gerne slutte året af med at sige stor tak til jer, som har været en del af NREs projekter i 2021. Tak til vores samarbejdspartnere, vores branchekollegaer og vores medarbejdere – det er jer, der er med til at skabe det NRE, vi kender og er stolte af i dag.

Sammen har vi skabt gennemtænkte byggerier – og det vil vi fortsætte med i 2022.

Jeg ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår.

De bedste nytårshilsner
Jacob Eiskjær Olesen
Partner & adm. direktør «
NRE Group A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast