Frederiksberg Allé 41 vinder MIPIM Award

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
17. marts 2022
MIPIM er verdens største ejendomsmesse med over 27.000 deltagere. Messen samler hvert år de største ejendomsaktører fra hele verden i Cannes, og i den forbindelse uddeles ejendomsbranchens version af Oscars i form af MIPIM Awards. I år er NRE beærede over ikke blot at være blandt finalisterne, men også at have vundet med Frederiksberg Allé 41 i kategorien ”Best Mixed-Use Development”.

Ud af 4 finalister blev Frederiksberg Allé 41 udkåret som vinder ved prisuddelingen d. 17. marts i Palais des Festivals. Vores administrerende direktør Jacob Olesen var med ved ceremonien, hvor han var på scenen for at modtage statuetten på vegne af hele holdet bag projektet.

I en dobbeltrolle som både bygherre og totalentreprenør er vi i NRE stole over, at projektet høster stor international anerkendelse og er blevet udvalgt i et felt af fantastiske projekter.
 
Bag projektet står et bygherrekonsortie bestående af Unionkul Udvikling ApS, ejet af Klaus Kastbjerg, samt NRE Denmark A/S. Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet COBE. NRE Denmark A/S er totalentreprenør, og rådgivende ingeniører er Arne Elkjær A/S. Holdet har tidligere modtaget internationale priser fra blandt andet The Silo i Nordhavn som i 2018 modtog en CTBUH Award som bedste højhus i Europa.


 
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast