NRE Denmark afleverer tilbygninger til Plantorama

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
25. marts 2022
NRE Denmark A/S har afleveret to nye tilbygninger til Plantoramas eksisterende centre i Randers og Viborg. Tilbygningen omfatter cirka 1.400 kvadratmeter i Viborg og cirka 2.200 kvadratmeter i Randers. I begge centre består udvidelsen af en overdækket haveplanteafdeling med fleksibelt tag, som kan åbnes og lukkes efter behov og vejr.
 
I forbindelse med ombygningerne har der været fokus på bæredygtighed, og at centrene i størst muligt omfang skal forsyne sig selv. Begge steder er der monteret solceller, som dækker en stor del af elforbruget, og en udvidelse af de eksisterende regnvandsopsamlinger, som tilsvarende dækker størstedelen af vandforbruget.
 
Tue Akstrup Jensen, projektchef hos Plantorama, siger: ”Udvidelsen af vores havecentre giver os mulighed for at tilbyde flere kundeoplevelser og et større sortiment i butikkerne. NRE har styret byggeprocessen rigtig godt, og vi har glædet os til at invitere kunderne indenfor. De nye forhold giver vores planter de bedste forudsætninger, hvor blandt andet det nye vandingssystem bruger det opsamlede regnvand, og automatisk giver planterne den rette mængde.”
 
Jeppe Moeskjær Hammer, projektchef hos NRE Denmark, udtrykker også glæde over afleveringen og samarbejdet: ”Vi har haft et tæt samarbejde med Plantorama under hele byggeprocessen, og vi synes, at resultatet er blevet rigtig godt. Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde med Plantorama i fremtidige projekter.”
 
Begge centre er beliggende i større og trafikerede centerområder, som en del af områderne omkring henholdsvis Viborg Storcenter og Randers Storcenter.
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast