NRE afleverer udvidelse af Plantorama Hillerød

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
25. marts 2022
NRE Denmark A/S har afleveret en ny tilbygning til Plantoramas eksisterende havecenter i Hillerød. NRE Denmark har opført udvidelsen i totalentreprise i tæt samarbejde med Plantoramas projektafdeling.
 
Den nye tilbygning er cirka 4.800 kvadratmeter, og øger centrets samlede areal til 14.800 kvadratmeter. Dermed bliver Plantorama Hillerød Danmarks største havecenter.
 
Tilbygningen omfatter en såkaldt rovero med fleksibelt tag, som kan åbnes og lukkes efter vejret og behov. I forbindelse med udvidelsen er også etableret et større parkeringsareal med 150 parkeringspladser.
 
Jacob Eiskjær Olesen, adm. direktør hos NRE Denmark, siger: ”Plantorama Hillerød har været et velfungerende flagskib i Nordsjælland. Det har været en fornøjelse at få lov til at bygge videre på et så stærkt fundament, så centret nu kan tilbyde endnu flere oplevelser til dennes gæster. Med udvidelsen generobrer Plantorama Hillerød pladsen som landets største havecenter. Vigtigst af alt er vi glade for at se resultaterne af samarbejdet med vores stærke og tillidsfulde relation med Plantorama.”
 
I forbindelse med ombygningen har der været et stort fokus på bæredygtighed. På havecenterets tag er der monteret både solceller og regnvandsopsamling, som dækker og forsyner store dele af centrets el- og vandforbrug.
 
Tue Akstrup Jensen, projektchef hos Plantorama, siger: ”Vi har glædet os til at åbne dørene til vores nye faciliteter, og vise vores kunder den nye overdækkede haveplanteafdeling. Udvidelsen giver os mulighed for at tilbyde vores kunder en bedre helhedsoplevelse med et større sortiment af produkter og planter. De nye tiltag er både sundere for planterne, tidsbesparende og bæredygtige.”
 
Designoplægget til den nye tilbygning er tegnet af det hollandske arkitektfirma Breddels Architecten, som også tegnede det oprindelige havecenter.
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast