NRE bygger Aldi-butik i Silkeborg

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
28. juni 2022
NRE Denmark A/S og Ejendomsselskabet NH1 Silkeborg ApS har indgået en totalentreprisekontrakt omkring opførelsen af en Aldi i den nordvestlige del af Silkeborg. Ejendomsselskabet NH1 Silkeborg er bygherre på byggeriet, mens NRE Denmark er totalentreprenør.
 
Den nye Aldi vil blive cirka 1.200 kvm med forventelig 85 tilhørende parkeringspladser. Butikken kommer til at leve op til butikskædens nye og moderne koncept med brede gange, lyse rum og bake-off afdeling til tilberedning af brød og kage.
 
”Vi glæder os til at tilføje en forretning yderligere til de i forvejen gode indkøbsmuligheder for beboerne i området. Aldi er en stærk spiller indenfor discount på det danske dagligvaremarked. Med valget af NRE som vores totalentreprenør ser vi nu frem til at gå i gang med byggeriet af den nye butik” siger Morten Georgi, Ejendomsselskabet NH1 Silkeborg.
 
Hos NRE Denmark glæder man sig over at være blevet valgt som totalentreprenør på projektet.
 
”Vi er stolte over, at endnu en privat bygherre viser os den tillid at vælge NRE som sparringspartner og totalentreprenør på deres byggeri. Det er en naturlig fortsættelse for NRE, at vi endnu en gang skal bygge for Aldi. Projektet er et godt match for os, da gode partnerskaber er væsentlige for at skabe gennemtænkte byggerier” siger Jonas Anders Olesen, salgs- og udviklingsdirektør hos NRE Denmark.
 
Butiksbyggeriet er en udvidelse af den knap 8.000 kvm store grund mellem Øster Bordingvej og Nordre Højmarksvej. Lokalt kendt som den gamle gartnergård. Grunden er beliggende i et etableret butiksområde med dagligvarebutikker som Dagrofa Foodservice, Netto og SuperBrugsen. Lokalplanen muliggør yderligere udvikling og byggeri på grunden.
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast