Aflevering af Burger King i Tilst sætter punktum

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
14. november 2022
Tirsdag den 15. november kl. 10.00 åbner Burger King kædens nye restaurant i krydset Viborgvej-Havkærvej i Tilst. Restauranten er opført af NRE Denmark i totalentreprise for Hesø Group A/S.
 
Den nye restaurant er 830 kvadratmeter i et plan med dobbelte drive-in baner, selvbetjeningsterminaler og kædens nye moderne skandinaviske udseende, som adskiller restauranten i Tilst fra kædens eksisterende restauranter i Aarhus.
 
Afleveringen af Burger King markerer samtidig færdiggørelsen af de sidste uudnyttede kvadratmeter af den tidligere gartnerigrund og fuldender udbygningen af området.
 
Den samlede udvikling af butiks- og detailområdet ved krydset Havkærvej-Viborgvej har været knap 10 år undervejs. Udviklingen af området blev oprindeligt igangsat af Hesø Udvikling. Sidenhen overtog og videreudviklede NRE Denmark dele af grunden. Med Burger King har Hesø Group udnyttet områdets sidste kvadratmeter og afslutter dermed udviklingen af grunden.
 
NRE Denmark har været en aktiv del af udviklingen, enten som totalentreprenør eller i en kombineret rolle som både udvikler og totalentreprenør, og har opført Silvan, jem&fix, Bone's, KFC og Burger King.
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast