NRE afleverer boligprojekt i Fredericia

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
13. juni 2023
Helt efter planen har NRE Denmark A/S, afsluttet og afleveret boligprojektet i Carolinelunden i Fredericia, hvor AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme har opført 143 boliger. NRE Denmark, har stået for opførelsen af boligerne, der alle certificeres med Svanemærket.

De 143 boliger er fordelt på 128 lejligheder, 10 rækkehuse og fem town houses i to etager. Lejlighederne er blevet opført med stor variation i størrelserne fra 45-125 kvadratmeter. De mange boliger er fordelt på to byggefelter, som AP Ejendomme har købt af Kanalbyen, der er ejet af Realdania By & Byg og Fredericia Kommune.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, glæder sig over, at opførelsen af Carolinelunden nu er endeligt afsluttet.

- Det er altid noget ganske særligt, når vi kan afslutte opførelsen af et boligprojekt, og det er det også i dette tilfælde. Vi er særdeles tilfredse med det arbejde, som NRE Denmark har leveret med Carolinelunden. Projektet lever til fulde op til de forventninger, vi havde, inden vi satte spaden i jorden til byggeriet. Boligerne har en helt perfekt placering i forhold til Fredericias byliv
og udsigten til Lillebælt. Vi har oplevet en stor ros for arkitekturen ikke mindst fra borgere i Fredericia, fortæller Peter Olsson, der sammen med NRE Denmark tog første spadestik til Fredericia-boligerne i 2021.

Den første halvdel af boligerne blev afleveret i februar i år, og det er den sidste halvdel med 71 boliger, der nu er blevet afleveret. AP Ejendomme oplever en stor interesse for boligerne, hvor 67 ud af de 72 boliger i første etape er lejet ud. Men 23 af de netop afleverede boliger er lejet ud, mens ni af dem er reserverede.

- Der er en meget stor interesse for Carolinelunden, som er et boligprojekt, der appellerer til mange forskellige borgere i alle aldersgrupper. Med de mange, som allerede er flyttet ind i første etape, er vi ikke i tvivl om, at vi nok også skal få udlejet de resterende boliger. Den store interesse for projektet er med til at gøre Carolinelunden til en investering, som vi er meget tilfredse med, at vi foretog, siger Peter Olsson om Carolinelunden, der er tegnet af Arkitema.

Totalentreprenøren NRE Denmark udtrykker også stor tilfredshed med den vellykkede aflevering af Carolinelunden til AP Ejendomme.

- Vi er glade for, at vi sammen med AP Ejendomme nu har realiseret boligprojektet i Carolinelunden. Vi har gennem hele projektet haft et godt samarbejde med AP Ejendomme, som nu har udmøntet sig i 143 flotte og varierede boliger. Opførelsen af projektet er forløbet helt efter planen, og vores håndværkere har leveret et godt slutprodukt, som vi kan være stolte af, siger Jonas Lerud Vedel Stamp, projektchef i NRE Denmark

 
 
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast