Byggeriet af Sentrumshagene igangsættes

NRE Norway AS Karenslyst Allé 2 0278 Oslo
29. september 2023

NRE Groups norske søsterselskab, NRE Norway AS, og Nrep igangsætter nu projektet ’Sentrumshagene’, i Ås. Første etape af byggeriet består af omkring 100 lejligheder, fordelt på to bygninger samt en parkeringskælder.

Byggeriet igangsættes på baggrund af en god salgsstart. Siden maj 2023 er hele 58 lejligheder blevet solgt.

”Vi er meget glade for den store interesse for projektet. Sentrumshagene er omkranset af vigtige og centrale gade- og byrum. Med umiddelbar nærhed til alle byfunktioner, er det placeret godt i forhold til at skabe et spændende og aktivt bymidte kvarter. I NRE er vi optaget af at skabe gennemtænkte projekter og attraktive nabolag. Byggestarten viser os, at solide projekter med god arkitektur, bevidste materialevalg og rigtig beliggenhed også er attraktive i et udfordrende marked. – Vi glæder os meget over, at vi nu realiserer dette spændende projekt midt i hjertet af Ås” fortæller CEO Allan Sønderbæk i NRE.

Anden og sidste etape planlægges til salg i 2024. Totalt vil projektet Sentrumshagene indeholde 139 lejligheder. De første lejligheder forventes overleveret efteråret 2025.
 

Giver nabolaget et løft
Boligprojektet Sentrumshagene bliver et moderne og arkitektonisk kvarter med erhverv på gadeplan, som skaber aktive byrum og mødepladser i centrum af Ås. Projektet lægger op til en høj andel af blågrønne overflader med etablering af, blandt andet, grønne tage. Der benyttes materialer med lav CO2-udledning, og med fokus på energieffektivitet forventes der et positivt CO2-regnskab.

”Sentrumshagene er et rigtig spændende projekt, som vi er glade for, at vi nu sætter i gang. Sentrumshagene er en god tilføjelse til Ås, og vil være med til at styrke byen som et knudepunkt. Vi i Nrep er specielt glade for, at vi får til et positivt klimaregnskab på projektet. Nrep har som mål om at være klimaneutrale i alle vores investeringer inden 2028” siger Pål Valgermo, boligansvarlig i Nrep.
 

Godt samarbejde med totalentreprenør
Det er totalentreprenør J.I. Bygg AS, som har underskrevet aftale med Skoleveien 2 AS, der ejes af NRE og Nrep, om opførelsen af kvarteret Sentrumshagene i Ås kommune.

”Vi i J.I. Bygg glæder os over at kunne starte opførelsen af Sentrumshagene sammen med NRE og NREP. Det er ekstra glædeligt at se den store interesse og succes i lejlighedssalget, selv i et udfordrende marked. Vi ser frem til et godt samarbejde med alle involverede, og glæder os over at være en del af dette spænende projekt” siger Lars Erik Kristiansen, projektleder i J.I. Bygg.

NRE Norway AS Karenslyst Allé 2 0278 Oslo