Nu starter udlejningen af 120 nye lejligheder i Latinerkvarteret

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
1. september 2017
120 lejelejligheder står inden for kort tid klar til at modtage nye beboere i Latinergården. Udlejningen starter nu. Det nye byggeri får adresser i Borggade, Paradisgade og Studsgade i Latinerkvarteret i Aarhus.
Latinergården har lejligheder med 1, 2, 3 og 4 værelser og derudover også en række mindre butikker i stueetagen. Alle lejlighederne indeholder et åbent køkken-alrum og har lysindfald fra flere sider.

Jonas Olesen, salgsansvarlig hos totalentreprenøren NRE Denmark A/S, der også indgår i ejerkredsen, siger: ”Latinerkvarteret er med sine cafeer og kreative aktiviteter et attraktivt boligområde, og Latinergården vil være med til at give hele området et markant løft. Allerede nu har vi mærket meget stor forhåndsinteresse for lejlighederne.”
 
De 120 lejligheder har størrelser fra 41 til 144 kvadratmeter, og byggeriet har op til 5 etager. Som en del af opgraderingen af området etableres en passage gennem byggeriets gårdhave og trappeanlæg fra Paradisgade til Borggade.
 
Administrationsselskabet Laros er valgt til at stå for udlejningen. Yderligere oplysninger om lejlighederne og byggeriet kan findes via laros.dk/latinergaarden, latins.dk og Facebook.

Pressekontakt:
Søren Katholm
Mobil: 31 44 15 95
Mail: sbk@nre.dk
 
Kontakt vedr. udlejning:
Laros Ejendomsadministration
Web: www.laros.dk
 
Visualiseringer af byggeriet:
Byggeriet i Borggade set fra nord - http://www.nre.dk/sites/default/files/borggade2017a.jpg
Byggeriet i Borggade set fra syd - http://www.nre.dk/sites/default/files/borggade2017b.jpg

Billedtekst: Visualiseringer af byggeriet set fra Borggade (Illustration: Arkitema Architechts).

Om NRE Denmark:
NRE Denmark er baseret på 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Denmark ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast