NRE Denmark afleverer etape 3 af stor midtjysk godsterminal

28. september 2017
NRE Denmark A/S har netop afleveret tredje og sidste etape af en godt 20.000 kvadratmeter stor godsterminal til speditørvirksomheden ALPI. Byggeriet er beliggende ved motorvejsafkørsel 40 ved Hammerum mellem Herning og Ikast.
 
Det samlede byggeri har NRE Denmark opført inden for knap to år. Etape 3 har omfattet ALPIs nye administrationsbygning på 4.500 kvadratmeter. Ud over kontor- og mødefaciliteter indeholder bygningen også et stort åbent atrium, køkken- og kantinefaciliteter, egen café og store terrasser.
 
Carsten Sjørvad, økonomichef for ALPI Danmark A/S, siger: ”Med ibrugtagningen af administrationsbygningen er to års udbytterigt parløb mellem ALPI og NRE nået til vejs ende. Vi er stolte af resultatet, som er opnået via et konstruktivt samarbejde mellem mange parter, hvor NREs medarbejdere har samlet trådene og udvist kompetence, kreativitet og stort fokus på kvalitet og funktionelle løsninger.”
 
NRE Denmark A/S har haft rollen som totalentreprenør. Adm. direktør Jacob Olesen siger: ”Det har været en tillidsfuld byggeproces med et godt samarbejde mellem alle parter igennem hele projektperioden. Det er med stor glæde, at vi nu har afleveret sidste etape af et flot byggeri på over 20.000 kvadratmeter til en lokal virksomhed som ALPI.”
 
Etape 1 af byggeriet bestod af en ny terminalbygning på 8.000 kvadratmeter. Etape 2 bestod af 8.000 kvadratmeter lagerhotel. ALPI erhvervede selv i 2014 den 150.000 kvadratmeter store grund, hvor byggeriet er opført. Arkitekter på projektet er Årstiderne Arkitekter.
 
 
Pressekontakt:
Søren Katholm
Mobil: 31 44 15 95
Mail: sbk@nre.dk
 
Fotos af byggeriet:
http://www.nre.dk/sites/default/files/alpi1.jpg
http://www.nre.dk/sites/default/files/alpi2.jpg
 
Billedtekst: ALPIs nye domicil og godsterminal ved Hammerum er opført af NRE Denmark A/S som totalentreprise (Foto: Mingo)
 
Om ALPI
ALPI tilbyder alle former for international og national transport, samt løsninger indenfor distribution, kurér, lagerhotel og pick-pack. ALPI har afdelinger i Herning, Greve, Odense og Padborg.
 
Om NRE Denmark
NRE Denmark er baseret på 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Denmark ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.