Nu åbner Kentucky Fried Chicken i Tilst

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
18. november 2015
Fredag, den 20. november 2015 kl. 11.00 byder Kentucky Fried Chicken (KFC) de første kunder velkommen i kædens nye restaurant i Tilst ved Aarhus. NRE Denmark A/S har netop afleveret restauranten, og KFC er i fuld gang med at indrette sig i de nye lokaler.
 
Bjartmar Trastarson, direktør for KFC Danmark, siger: ”Vi glæder os over, at vi i Tilst nu åbner den sjette KFC-restaurant i Danmark, og vi er stolte over, at det samtidig bliver den første KFC drive-in restaurant i Skandinavien. Det forventer vi os meget af.” 
 
Marco Schepers, Udviklingsdirektør for KFC Tyskland, fortsætter: ”Det er et stort skridt for os, at vi nu kan åbne den første drive-in restaurant i Skandinavien sammen med vores franchise-partner Bjartmar Trastarson. Det får betydning for udviklingen af KFC-brandet i Danmark og vores plan er, at åbne flere drive-in restauranter i de større danske byer sammen med Bjartmar og udviklingspartnere som NRE Denmark.”
 
KFC ligger i det nye butiksområde i Tilst, tæt ved blandt andet McDonald´s, Harald Nyborg og IDEmøbler, og vil i starten af det 2016 blive nabo til en ny Bone’s restaurant på i alt 830 kvadratmeter i 2 plan og med udeservering på 1. sal. NRE Denmark har stået for udvikling af butikkerne til både KFC og Bone’s og har desuden rollen som totalentreprenør. 
Jonas Olesen, der er salgsansvarlig hos NRE Denmark, siger: ”Vi er glade for at have afleveret en flot restaurant til KFC, og vi er meget tilfredse med det gode samarbejde, som har betydet, at vi er kommet igennem med en byggetid på kun 4 måneder”.
 
KFC står selv som ejer af den nye KFC restaurant via deres investeringsselskab Isken ApS.
  
Butiksområdet er tegnet af Retail Architects. Udviklingen af området i Tilst er oprindeligt igangsat af Hesø Udvikling A/S. NRE Denmark overtog projektet i december 2013. Lokalplanen for området, som blev vedtaget i december 2013, åbner op for opførelse af yderligere cirka 4400 kvadratmeter nybyggeri.
 
NRE pressekontakt:
Betina Ramsgaard Sørensen
Mobil: +45 40 14 19 71 
 
Øvrige henvendelser til NRE:
Projektleder Søren Legind Larsen
Mobil: +45 87 12 49 50
 
Foto kan downloades her:
Billedtekst:
Den nye KFC restaurant ligger med synlig facade ud mod Viborgvej. De sidste ting omkring huset er ved at blive færdiggjort (Foto: NRE Denmark).
 
Om KFC:
Kentucky Fried Chicken er en amerikansk restaurantkæde, som blev startet i Kentucky i 1952. I dag er der over 15.000 restauranter i kæden, fordelt på 110 lande og territorier. KFC har nu 6 restauranter i Danmark.
 
Om NRE Denmark:
NRE Denmark A/S leverer nøglefærdige byggeprojekter, som opfylder de seneste kvalitets- og energikrav. NRE Denmark er baseret på 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Denmark ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast