Ny midtjysk godsterminal til ALPI

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
12. november 2015
Om kort tid starter byggeriet af speditionsfirmaet ALPIs nye godsterminal ved motorvejsafkørsel 40 ved Hammerum mellem Herning og Ikast. NRE Denmark A/S fra Ikast er totalentreprenør på byggeriet, der vil stå færdig i løbet af sommeren 2016.
 
Byggeriet på 7.900 kvm er første etape af en udflytning af ALPIs aktiviteter fra Lind. Næste etape kommer til at omfatte 8.000 kvm lagerhotel og 3.500 kvm administrationsbygning på den nye adresse.
 
Niels Arne Markussen, adm. direktør for ALPI Danmark A/S, siger: ”Vi er glade for at kunne samarbejde med en lokal virksomhed om byggeriet og ser frem til at komme i gang. Vi får en supermoderne terminal indrettet lige efter vores ønsker. Det vil betyde meget for optimering af vores arbejdsgange.”
 
Bo Olesen, adm. direktør for NRE Denmark A/S, siger: ”Vi har i en god og konstruktiv dialog fundet den helt rigtige løsning til ALPI. Vi glæder os til at påbegynde arbejdet med ALPIs nye terminalbygning.”
 
Den nye terminal er opdelt i 5 søjlefri haller. I forbindelse med den vestlige hal opføres et 400 kvm stort halvtag, hvilket giver de bedste muligheder for at håndtere såkaldt langgods. Tre af de fem haller vil efter planen være klar til brug den 1. juni 2016, og resten af etape 1 forventes at stå klar to måneder senere. Arkitekter på projektet er Årstiderne Arkitekter.
 
Byggeriet opføres på en godt 150.000 kvm stor grund, som ALPI købte i slutningen af 2014.
 
 
Foto:
Billedtekst:
Vejen er klar til ALPIs nye logistikcenter, som NRE skal opføre. Niels Arne Markussen, adm. direktør for ALPI Danmark A/S og Bo Olesen, adm. direktør for NRE Denmark A/S ser frem til samarbejdet (foto: ALPI).
 
Visualisering:
Billedtekst:
Visualisering af første etape af ALPI’s nye godsterminal ved afkørsel 40 ved Hammerum mellem Herning og Ikast (illustration: Årstiderne Arkitekter)
 
Yderligere information, ALPI:
Niels Arne Markussen, adm. direktør, tlf. 96 27 60 16
 
Pressekontakt, NRE Denmark A/S:
Betina Ramsgaard Sørensen, mobil 40 14 19 71
 
Øvrige henvendelser NRE Denmark A/S:
Søren Legind Larsen, projektleder, tlf. 87 12 49 50
 
 
Om ALPI
ALPI tilbyder alle former for international og national transport, samt løsninger indenfor distribution, kurér, lagerhotel og pick-pack. ALPI har afdelinger i Herning, Greve, Odense og Padborg.
 
Om NRE Denmark
NRE Denmark A/S leverer nøglefærdige byggeprojekter som opfylder de seneste kvalitets- og energikrav. NRE Denmark er baseret på 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Denmark ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast