AP Pension opfører 102 lejelejligheder i Valby

NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 DK-2150 Nordhavn
4. februar 2016
AP Pension har netop igangsat byggeriet af 102 nye lejelejligheder i Valbys gamle industrikvarter. NRE Denmark A/S er totalentreprenør på projektet.
 
Det nye byggeri opføres i op til 6 etager på hjørnet af Kløverbladsgade og Carl Jacobsens Vej, tæt ved Ny Ellebjerg Station.
 
Samlet areal for byggeriet bliver 10.200 kvm. Lejlighederne bliver i størrelsen 50-150 kvm. Bygningen opføres med en facade i rødbrune tegl. Lejlighederne bygges med altaner og enkelte lejligheder får egen tagterrasse. Gårdrummet indrettes med grønne områder, og i kælderplan bliver der en mindre p-kælder til brug for ejendommens beboere. I dele af stueetagen indrettes erhvervslejemål.
 
Arkitema Architects har tegnet byggeriet. Arne Elkjær A/S er rådgivende ingeniører, og Bytoft Consulting ApS er bygherrerådgiver. DEAS står for udlejning.
 
Pressekontakt AP Pension:
Ejendomsdirektør Peter Olsson
Mobil: 20 98 50 18
 
Kontakt vedr. udlejning:
DEAS
Tlf: 70 30 22 02
Mail: bolig@deas.dk
 
Pressekontakt NRE Denmark:
Bjørn Kassøe Andersen
Mobil: 42 44 03 30
Mail: bka@nre.dk
 
Øvrig kontakt til NRE Denmark A/S:
Projektchef Finn Jørgensen
Tlf.: 22 79 70 01
Mail: fj@nre.dk
 
Illustration af byggeriet kan downloades her:
 
Billedtekst:
Visualisering af AP Pensions nye byggeri i Valby (illustration: Arkitema Architechts).

 ---

Om AP Pension:
AP Pension har firmapension som kerneforretning. Pensionsselskabet er uafhængigt, demokratisk ledet og kundeejet, og det har rødder tilbage til andelsbevægelsen i begyndelsen af forrige århundrede.
 
Om NRE Denmark:
NRE Denmark er baseret på 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Denmark ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.
NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 DK-2150 Nordhavn