NRE Denmark afleverer nyt boligprojekt til NREP

NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 DK-2150 Nordhavn
19. december 2017
NRE Denmark A/S har netop afleveret et 5.500 kvadratmeter stort byggeri til NREP. Den 6-etagers ejendom, som ligger på Vallensbæk Stationstorv, indeholder 40 moderne ejerlejligheder på tilsammen 4.300 kvadratmeter samt en cirka 1.200 kvadratmeter stor Netto-butik i stueetagen.

Lejlighederne er opført i høj kvalitet i varierende størrelser fra 60 til 120 kvadratmeter med en stor fælles taghave og flere store terrasser. Fra de fleste af lejlighederne er der udsigt til havnen, Arken og Vallensbæk Strandpark.

Jacob Eiskjær Olesen, adm. direktør hos NRE Denmark, siger: ”Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med NREP, og det er med stor glæde, at vi endnu engang afleverer et flot byggeri med attraktive boliger.”
 
Det nye byggeri er en del af den større udbygning af centerområdet i Vallensbæk, som er undervejs både nord og syd for Vallensbæk Station. Visionen for området er, at Stationstorvet skal blive et naturligt samlingspunkt med et attraktivt byrum med butiks-, forretnings- og kulturliv.
 
”Vi er meget glade for det nye byggeri, der passer rigtig godt ind i Vallensbæk Kommunes ambitiøse planer for området. Det byder på boliger af høj kvalitet og med god finish,” siger investeringsdirektør hos NREP, Thomas Riise-Jakobsen.
 
Byggeriet blev igangsat i november 2016 med NRE Denmark som totalentreprenør og NREP som bygherre. Henrik Vangsted har haft rollen som bygherrerådgiver, Skovhus Arkitekter har tegnet byggeriet og HAMI Consult har været rådgivende ingeniører.


Pressekontakt, NRE Denmark:
Søren Katholm
Mobil: +45 31 44 15 95
Mail: sbk@nre.dk
 
Øvrig kontakt, NRE Denmark:
Projektleder Jonas Stamp
Mobil: +45 40 92 59 43
Mail: js@nre.dk
 
Kontakt, NREP:

Thomas Riise-Jakobsen
Mobil: +45 22 25 10 88
Mail: trj@nrep.com
 
Fotos:
http://www.nre.dk/sites/default/files/vallensbaekst1.JPG
http://www.nre.dk/sites/default/files/vallensbaekst2.JPG
(foto: NRE)

Om NRE Denmark:
NRE Denmark A/S leverer nøglefærdige byggeprojekter og indgår også gerne i bygherresamarbejder ved udvikling og gennemførelse af projekter. NRE Denmark er baseret på mere end 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Denmark ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.

Om NREP:
NREP blev stiftet i 2005 og er i dag en ledende kapitalforvalter inden for fast ejendom i Norden. Selskabet har siden starten gennemført mere end 200 ejendomsopkøb samt udviklingsprojekter i Norden og forvalter i dag aktiver for cirka DKK 25 milliarder. Selskabet har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland. NREP har i Danmark mere end 3.000 boliger under udvikling og opførelse primært i København og Aarhus.
NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 DK-2150 Nordhavn