NRE opfører 181 nye ejerlejligheder på Enghave Brygge

NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 DK-2150 Nordhavn
10. januar 2018
Nu begynder NRE Denmark A/S byggeriet af 181 attraktive ejerlejligheder i Københavns nye kanalby på Enghave Brygge. Byggeriet, der får navnet The Residence CPH (tidligere kaldet Nobelhuset), opføres på en egen ø i den sydvestligste del af bydelen, afgrænset af Belvederekanalen, Frederiksholmsløbet og to nye kanaler.
 
Bag byggeriet står et konsortium bestående af investorerne Allan Freivald og Lars Bräuner samt NRE Real Estate A/S, der er NRE Groups investeringsselskab. NRE Denmark A/S har rollen som totalentreprenør, og Mangor & Nagel er arkitekter. PKA er finansiel partner på projektet.
 
Den nye ejendom opføres som en 4-7 etagers randbebyggelse ud mod kanalerne med taglejligheder med private tagterrasser øverst. Den indre gårdhave får åbning ud mod Frederiksholmløbet. Alle veje i det nye boligområde blive opkaldt efter nobelprismodtagere. Adressen bliver Linus Paulings Vej, opkaldt efter verdens eneste dobbelte nobelprismodtager.
 
Lejlighederne får fra et til fem værelser, alle med store vinduespartier, kanaludsigt samt nem adgang til træbryggen langs Frederiksholmsløbet. I kælderniveau etableres p-pladser til ejendommens beboere. Den arkitektoniske udformning byder på afvekslende elementer, herunder forskellige altantyper, brug af porte, indhak, varierede teglfacader, baldakiner og detaljeringer i de opmurede lyse facader.
 
I forbindelse med byggeriet etableres to nye bilbroer og en cykel- og gangbro, der forbinder øen med de tilstødende veje. Byggeriets arkitektur er tænkt ind i den samlede vision for Enghave Brygge, som har fokus på at skabe et tæt, levende og sammensat bykvarter ved havnefronten.
 
Jacob Eiskjær Olesen, der er adm. direktør for NRE Denmark, siger: ”Enghave Brygge er et spændende område i rivende udvikling. Hos NRE er vi glade for at sætte vores præg på denne udvikling med et moderne etagebyggeri med gode og funktionelle boliger i allerførste række ud til den københavnske havnefront. Vores erfaring fra projekter, vi har gennemført i Nordhavn, er, at netop den nemme adgang til vand vægtes meget højt af beboerne.”
 
Det samlede etageareal bliver cirka 17.000 kvadratmeter. Med vand på alle fire sider får de kommende beboere optimale rammer for bylivet på kanten af havnerummet med mange muligheder for at opholde sig udendørs. Færdsel i området indrettes på de bløde trafikanters præmisser, og der er kun cirka 150 meter til bydelens kommende metrostation.

(Pressemeddelelsen er opdateret med nyt navn)
 

Yderligere oplysninger
Pressekontakt NRE Denmark A/S:
Søren Katholm
Mobil: +45 31 44 15 95
Mail: sbk@nre.dk
 
Øvrig kontakt til NRE Denmark A/S:
Afdelingsdirektør
Svend Blem Sørensen
Mobil: +45 29 91 92 72
Mail: sbs@nre.dk
 
Illustration af byggeriet kan downloades her.
 
Billedtekst:
Sådan kommer The Residence CPH til at se ud (visualisering: Mangor & Nagel).
NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 DK-2150 Nordhavn