NRE Denmark afleverer restaurant til KFC i Herning

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
27. februar 2018
Torsdag den 1. marts 2018 byder restaurantkæden KFC velkommen til de første kunder i kædens nyopførte restaurant i Herning. NRE Denmark A/S har netop afleveret restauranten, som ligger i den østlige del af byen med McDonald´s, Jem & Fix og Bauhaus som nærmeste naboer.
 
Restauranten, der er KFC’s syvende i Danmark, er på 320 kvadratmeter i ét plan med et indskudt mezzanindæk. Den har cirka 80 indendørs siddepladser og mulighed for udeservering samt drive-in betjening.
 
Bjartmar Trastarson, direktør for KFC Danmark, siger: ”Vi er rigtig glade for at åbne vores drive-in restaurant nummer to i Danmark. Restauranten i Herning er en vigtig del af vores ekspansionsplan for nye restauranter. Vi glæder os til at byde herningenserne velkommen, og håber, at de vil tage godt imod os.”
 
NRE Denmark A/S har udviklet projektet og har også haft rollen som totalentreprenør. Jonas Olesen, der er salgsansvarlig hos NRE Denmark, siger: ”Vi er glade for at have opbygget en stærk og tillidsfuld relation til KFC, og vi glæder os over nu at have afleveret to flotte og tidssvarende KFC-restauranter. Vigtigst er dog, at vi fortsætter vores tillidsbaseret samarbejde med KFC, dette er vi ydmyge og stolte omkring.”
 
KFC har under opførelsen selv stået som ejer af ejendommen via deres investeringsselskab Isken ApS, men har netop solgt ejendommen til Ana Invest ApS. Restauranten er tegnet af Årstiderne Arkitekter. Lokalplanen for området blev vedtaget i 2012.


Pressekontakt NRE Denmark A/S:
Søren Katholm
Mobil: +45 31 44 15 95
 
Øvrige henvendelser NRE Denmark A/S:
Projektleder Jens Kristensen
Mobil: +45 40 59 80 33
 
Foto kan downloades her.
 
Billedtekst:

Den nye KFC-restaurant med synlig facade ud mod Silkeborgvej (Foto: NRE Denmark).
 
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast