Sidste etape af Center Syd i Kolding

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
23. april 2018
Knap tre år efter åbningen af første etape af Center Syd i Kolding er opførelsen af den tredje og sidste etape netop igangsat. NRE Denmark A/S er, ligesom ved første og anden etape, valgt som totalentreprenør på byggeriet, der forventes afsluttet i sensommeren.

Henrik Munk Thomsen fra Hesø Group, der står bag udviklingen af området, siger: ”Det har været en konstruktiv og fantastisk rejse at se et udtjent erhvervsområde blive omdannet til et dynamisk retailområde med en vifte af stærke butikskæder i Danmark, som kan dække indkøbsbehovene for en stor gruppe af kunder - både fra Kolding, men også fra de omkringliggende byer syd og vest for Kolding.”

De nuværende butikker i området er Rema 1000, Jem & Fix, Pet World, Burger King og Føtex. Når etape 3 er færdigbygget får de selskab af Jysk, Fitness World og Vonsild Apotek.

Samlet omfatter Center Syd knap 10.000 bebyggede kvm. Området omkranses af Vonsildvej, Industrivej, Olgas Alle og Sdr. Ringvej med let adgang til de 2 motorvejstilkørsler ved Vonsild og Kolding Syd samt Kolding Centrum.


Yderligere information:
Søren Katholm
Mobil: +45 31 44 15 95
 
Billedtekst: Byggeriet set fra luften, marts 2018 (Foto: Jesper Larsen)
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast