NRE valgt som totalentreprenør til byggeri af nyt DLG hovedkvarter

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
4. september 2018

AP Pensions ejendomsselskab AP Ejendomme har valgt NRE Denmark som totalentreprenøren til byggeriet af det kommende regional- og hovedkvarter for grovvareselskabet DLG i Fredericia.

AP Ejendomme og entreprenørvirksomheden NRE Denmark har netop indgået en kontrakt om totalentreprise på opførelsen af det nye regional- og hovedkontor for grovvareselskabet DLG. Et hovedkontor som AP Pension er ejer af, og hvor DLG bliver lejer de næste mange år frem, når det 7.500 kvadratmeter store byggeri efter planen er klar til indtagelse i løbet af 2020, hvor DLG rykker fra Axelborg i centrum af København til Fredericia.

Hos AP Pension ser adm. direktør for AP Ejendomme, Peter Olsson, frem til samarbejdet med NRE Denmark: "I AP Pension oplever vi Fredericia og trekantsområdet som et spændende vækstcenter, hvor der er interessante udviklingsmuligheder, og hvor vi mener både at kunne skabe spændende byggerier og sikre vores kunder solide afkast. Med valget af totalentreprenør er vi klar til at gå i gang med byggeriet af det kommende hovedkontor for DLG i Fredericia."

Byggeprojektet, som NRE Denmark skal stå for på vegne af AP Ejendomme, vil blive gennemført i tæt samarbejde med arkitektfirmaet PLH Arkitekter, der tidligere har vundet arkitektkonkurrencen om at tegne DLG’s nye regional- og hovedkontor.

Hos NRE Denmark er der glæde over, at være blevet valgt som entreprenør til opgaven at det store byggeri. Virksomhedens adm. direktør Jacob Eiskjær Olesen siger: "Vi er stolte over, at AP Pension har valgt os som totalentreprenør på dette spændende byggeri af DLG’s kommende regional- og hovedkontor. Sammen vil vi skabe et attraktivt hovedkontor for DLG’s omkring 300 medarbejdere. Vi glæder os til at komme i gang."

Med sin placering i Fredericia tæt på Lillebæltsbroen og tæt på motorvejen E45 bliver DLG’s kommende hovedkontor placeret i et knudepunkt, hvor det er let at komme til og fra. Peter Olsson ser trekantsområdet som et attraktivt vækstområde og er også imponeret over den hurtighed og smidighed, som har kendetegnet forløbet med Fredericia Kommune.


Yderligere information:
Peter Olsson, adm. direktør AP Ejendomme:
pol@appension.dk
Mobil: 2098 5018
 
Pressekontakt NRE Denmark A/S:
Søren Katholm
sbk@nre.dk
Mobil: 3144 1595

Billedtekst:
Visualiseringer af DLG’s kommende regional- og hovedkontor (visualisinger: PLH Arkitekter).

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast