NRE og Plantorama indgår aftale om tilbygninger

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
20. maj 2021
NRE Denmark A/S og Plantorama har indgået aftale om to større tilbygninger til havecenterkædens eksisterende centre i Viborg og Randers. Det er samtidig en udvidelse af parternes samarbejde i forlængelse af de nyopførte centre i Tilst og Hørsholm, som stod færdige i foråret i år. NRE Denmark opfører begge udvidelser i totalentreprise.
 
De nye tilbygninger tilføjer samlet knap 4.000 kvadratmeter fordelt på cirka 1.500 kvadratmeter i Viborg og cirka 2.500 kvadratmeter i Randers i form af overdækkede udendørs afdelinger med fleksible roll air-tage, der kan åbnes i godt vejr og lukkes i regnvejr.
 
Hos Plantorama ser projektchef, Tue Akstrup Jensen, frem til udvidelsen af, hvad der oprindeligt er kædens 2. og 3. center: ”Det handler om at give kunderne den bedste oplevelse og produkterne de bedste betingelser, og derfor har vi også fokus på at indrette vores eksisterende centre, så de tiltaler kunderne. Der skal en vis størrelse til for at være attraktive og kunne tilbyde et bredt udvalg. NRE er en stærk samarbejdspartner, som vi med glæde fortsætter det gode samarbejde med.”
 
Tilbygningerne bliver opført med energibesparende løsninger såsom LED-belysning og regnvandsopsamlingsanlæg til vanding af blomster og planter.
 
Jacob Eiskjær Olesen, adm. direktør hos NRE Denmark, siger: ”Vi er glade for, at Plantorama endnu engang har valgt at samarbejde med NRE. Det er uden tvivl det bedste kvalitetsstempel, når vores samarbejdspartnere vælger os igen. Tillid forpligter, og vi vil gøre, hvad vi kan for at begrænse generne for kunderne og Plantorama undervejs i byggeriet.”
 
Begge centre er beliggende i større og trafikerede centerområder, som en del af områderne omkring henholdsvis Viborg Storcenter og Randers Storcenter. Tilbygningerne påbegyndes til efteråret med forventet aflevering i foråret 2022.
 
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast