NRE - Let's Build Together
 

WHAT WE DO

NRE leverer nøglefærdige ejendomsprojekter af høj kvalitet, som lever op til de seneste energikrav. Vi skaber rentable og attraktive løsninger for alle involverede og tilfører på den måde værdi til ejendomsinvesteringer. Kernen i vores forretning er entreprisen. Vi har kompetencerne til at være med i hele processen fra idéskabelse til færdigt byggeri, således at vi kan skabe komplette og effektive løsninger.

 •  
   
  IDESKABELSE

  Sammen med kunden undersøger vi behov og udvikler ideer, som danner basis for den bedste løsning for kunden.

 •  
   
  TILLADELSER

  Når projektet ligger klar, sørger vi for indhentning af alle nødvendige tilladelser og for dialogen med myndigheder.

 •  
   
  OPFØRELSE

  I rollen som totalentreprenør sikrer vi, at alle under-leverandører lever op til det aftalte, og at det samlede projekt forløber som aftalt.

 •  
   
  SALG TIL INVESTORER

  Når der er behov for eksterne investorer, medvirker vi til at bringe de rette parter sammen og at udforme aftaler, som giver fordele for alle.

 •  
   
  UDLEJNING

  Vi medvirker til at finde det rette mix af lejere og til at udforme de aftaler, der skal til, for at det samlede projekt bliver en succes.

Vi er stolte over

at NRE Denmark A/S har fået en AAA-rating, hvilket betyder, at virksomheden har den bedst mulige kreditværdighed.

CASES

NRE’s ledende projektteam har igennem de seneste 25 år opført mere end 1.000.000 kvm. butiksareal til førende retailkæder samt spændende boligprojekter i både Danmark, Sverige og Tyskland – og hertil kommer en lang række kontor- og domicilbygninger i både Danmark og Sverige.

NEWS

NRE Group opfører og videresælger 99 ejerlejligheder i Täby ved Stockholm

20. marts 2018

NRE Group A/S igangsætter nu via sit svenske datterselskab byggeriet af 99 attraktive ejerlejligheder i udviklingsområdet Hägerneholm i Täby, cirka 20 minutters kørsel fra Stockholm. Det samlede byggeri er på ca. 5.500 etagekvadratmeter, og opføres for Rimbo Hus AB, som forud for byggeriets opstart har indgået en aftale med NRE Sweden AB om et køb af projektet.
 
Byggeriet, der er tegnet af Arkitema Architects, består af to beboelsesbygninger i 5 og 6 etager. Ejerlejlighederne varierer i størrelsen 37-80 kvadratmeter. Lejlighederne er gennemgående med lysindfald fra to sider, og med balkon eller terrasse til alle lejligheder. Byggeriet vil blive certificeret af Swedish Green Building til Miljöbyggnad Silver, som dokumentation for, at der er tale om et sundt og energieffektivt byggeri med lavt forbrug.
 
”Hägerneholm er en ny bydel i et populært område, som er i rivende udvikling. Hos NRE er vi særdeles tilfredse med at sætte vores præg på denne udvikling med 99 moderne boliger. Ejerlejligheder i Sverige er endnu ikke så udbredt, og derfor er det et interessant tilbud i markedet, når det bliver muligt at købe i en ejerform med personligt ejerskab uden fælles lån i ejerforeningen – i modsætning til de normalt udbredte bostadsrätter” siger Mark Frederiksen, direktør i NRE Sweden AB.
 
Når området er fuldt udbygget, vil den nye bydel indeholde cirka 1.200 boliger samt folkeskole, idrætshal, børnehave og lokalt serviceudbud.
 
Byggeriet forventes færdigt inden udgangen af 2019. NRE Sweden er totalentreprenør. Mannheimer Swartling og JLL har været rådgivere for NRE Sweden ved salget til Rimbo Hus.


NRE pressekontakt:
Søren Katholm
Mobil: +45 31 44 15 95
Mail: sbk@nre.dk
 
Kontakt til NRE Sweden:
Mark Frederiksen, VD
Mobil: +46 (0)70 328 89 50
Mail: mf@nre.dk
 
Visualiseringer af byggeriet kan downloades her:
http://www.nre.dk/sites/default/files/taby1.jpg
http://www.nre.dk/sites/default/files/taby2.jpg
 
Om NRE Sweden:
NRE Sweden AB leverer nøglefærdige byggeprojekter og indgår også gerne i bygherresamarbejder ved udvikling og gennemførelse af projekter. NRE Sweden blev grundlagt i 2010 og er en del af NRE Group. Virksomheden er baseret på mere end 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Sweden ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.

Læs mere
 • 16.
  marts
  2018

  NRE Denmark afleverer nyopført dagligvarebutik ved Holstebro

  NRE Denmark A/S har netop afleveret en 1.200 kvadratmeter nyopført dagligvarebutik beliggende i Halgård Vest ved Holstebro. Butikken er opført i totalentreprise for Innovater A/S og får Rema 1000 som lejer.

  Byggeriet er en del af en større udbygning af boligområdet i Halgård, som er undervejs nord-øst for rute 15 (Herningvej) og nord for Halgårdvej. Den nye Rema 1000 vil give nye indkøbsmuligheder for beboerne i Halgård, Mejdal og omegn.

  Byggeriet, der er tegnet af ATRA, blev igangsat i september 2017.

  Yderligere information:
  Søren Katholm
  Mobil: +45 31 44 15 95

  Læs mere
 • 27.
  februar
  2018

  NRE Denmark afleverer restaurant til KFC i Herning

  Torsdag den 1. marts 2018 byder restaurantkæden KFC velkommen til de første kunder i kædens nyopførte restaurant i Herning. NRE Denmark A/S har netop afleveret restauranten, som ligger i den østlige del af byen med McDonald´s, Jem & Fix og Bauhaus som nærmeste naboer.
   
  Restauranten, der er KFC’s syvende i Danmark, er på 320 kvadratmeter i ét plan med et indskudt mezzanindæk. Den har cirka 80 indendørs siddepladser og mulighed for udeservering samt drive-in betjening.
   
  Bjartmar Trastarson, direktør for KFC Danmark, siger: ”Vi er rigtig glade for at åbne vores drive-in restaurant nummer to i Danmark. Restauranten i Herning er en vigtig del af vores ekspansionsplan for nye restauranter. Vi glæder os til at byde herningenserne velkommen, og håber, at de vil tage godt imod os.”
   
  NRE Denmark A/S har udviklet projektet og har også haft rollen som totalentreprenør. Jonas Olesen, der er salgsansvarlig hos NRE Denmark, siger: ”Vi er glade for at have opbygget en stærk og tillidsfuld relation til KFC, og vi glæder os over nu at have afleveret to flotte og tidssvarende KFC-restauranter. Vigtigst er dog, at vi fortsætter vores tillidsbaseret samarbejde med KFC, dette er vi ydmyge og stolte omkring.”
   
  KFC har under opførelsen selv stået som ejer af ejendommen via deres investeringsselskab Isken ApS, men har netop solgt ejendommen til Ana Invest ApS. Restauranten er tegnet af Årstiderne Arkitekter. Lokalplanen for området blev vedtaget i 2012.


  Pressekontakt NRE Denmark A/S:
  Søren Katholm
  Mobil: +45 31 44 15 95
   
  Øvrige henvendelser NRE Denmark A/S:
  Projektleder Jens Kristensen
  Mobil: +45 40 59 80 33
   
  Foto kan downloades her.
   
  Billedtekst:

  Den nye KFC-restaurant med synlig facade ud mod Silkeborgvej (Foto: NRE Denmark).
   

  Læs mere
 • 31.
  januar
  2018

  The Silo nomineret til MIPIM Awards

  The Silo er netop blevet nomineret som en af fire MIPIM Awards-finalister i kategorien 'Best Refurbished Building' for 2018. Der er betydelig prestige forbundet med MIPIM Awards, som er byggebranchens svar på filmbranchens ”Den Gyldne Palme”.
   
  I alt er der 11 kategorier. Prisuddelingskomitéen har udvalgt 44 projekter fra 23 lande som finalister. De er udvalgt blandt i alt 227 indstillede projekter fra hele verden.
   
  Vinderen bliver annonceret ved en MIPIM Awards 2018-ceremoni i Cannes den 15. marts 2018.
   
  Hos NRE Group er vi beærede over sammen med resten af holdet bag The Silo at få den internationale anerkendelse, der ligger i at blive udtaget til finalen.
   
  Læs mere om MIPIM Awards her →
  www.mipimawards.com
   
   

  Læs mere
Who we are

WHO WE ARE

NRE Group A/S blev grundlagt i 2010. Virksomheden bygger på mere end 25 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen i Danmark og Skandinavien. Vores medarbejdere er vores største aktiv – de har hver især stor viden og mange års erfaring inden for byggeri og projektudvikling.

„Med NRE som samarbejdspartner får du et professionelt og kompetent projektteam, som har fokus på at levere nøglefærdige projekter, og som loyalt bestræber sig på at leve op til sine kunders forventninger.”

Direktør, Jacob Olesen

Vores værdier er fundamentet
for vores virksomhed; de udtrykker dét, vi tror på, og som vi bestræber os på at leve op til. De beskriver vores syn på omverdenen og på os selv.

Læs mere

  

Værdier

Vi har fokus på kunden – det er vores førsteprioritet

Vi gør det enkelt og gennemskueligt for de involverede

Vi holder vores ord

Vi leverer bedre end aftalt, målt i forhold til kundeservice, tidsterminer og kvalitet

Vi er økonomiske i hele vores adfærd

Vi ønsker at skabe et velfungerende, målrettet og kreativt miljø, hvor der er plads til den enkelte

Vi går efter samarbejde, og vi støtter hinanden. Vi bestræber os vedvarende på at have de rette mennesker på holdet. 

Historie

NRE blev etableret i 2010 og er baseret på den erfaring og ekspertise vi har opnået i ejendomsbranchen i løbet af de seneste 25 år.

NRE's historie går tilbage til grundlæggelsen af Ikast Byggeindustri A/S (IBI) i 1972. Fra en start som traditionel tømrervirksomhed udviklede IBI sig efterhånden til at beskæftige sig med flere og større byggeprojekter. IBI’s primære fokusområde blev efterhånden projektudvikling og byggestyring for detailhandlen. IBI etablerede datterselskaber i Sverige, Norge og Finland og blev markedsledende inden for projektudvikling samt opførelse af ejendomme til detailhandel, og havde derudover også en markant profil inden for boliger og kontorer/domiciler. I 2006 blev IBI solgt.

Ansvar

NRE Group udvikler og leverer projekter, som lever op til de seneste kvalitets- og energikrav. Vi søger vedvarende at optimere de løsninger, vi præsenterer for vores kunder.

Vi tager ansvar for den verden vi lever i ved at sponsorere humanitære og velgørende formål. Aktuelt støtter vi de følgende organisationer, som vi anser for særligt vigtige:

NRE er baseret på erfaring

og ekspertise, som vi har opnået i ejendomsbranchen igennem de seneste 25 år. Vores mål er at levere bedre end aftalt, når det gælder kundeservice, deadlines og kvalitet.

Job
 
 

Be a part of the team

Vi er altid interesseret i at høre fra kompetente mennesker. Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller ringe til os – og måske ender vi med en snak over en kop kaffe. Det kan være, at en af vores ledige stillinger passer din profil.

 
 
 
 
 

COPENHAGEN

NRE Denmark A/S
Trelleborggade 3
DK-2150 Nordhavn

Please notice: Entrance from Corkgade 2

Tel: +45 87 12 49 50
mail@nre.dk
faktura@nre.dk