NRE - Let's Build Together
 

WHAT WE DO

NRE leverer nøglefærdige ejendomsprojekter af høj kvalitet, som lever op til de seneste energikrav. Vi skaber rentable og attraktive løsninger for alle involverede og tilfører på den måde værdi til ejendomsinvesteringer. Kernen i vores forretning er entreprisen. Vi har kompetencerne til at være med i hele processen fra idéskabelse til færdigt byggeri, således at vi kan skabe komplette og effektive løsninger.

 •  
   
  IDESKABELSE

  Sammen med kunden undersøger vi behov og udvikler ideer, som danner basis for den bedste løsning for kunden.

 •  
   
  TILLADELSER

  Når projektet ligger klar, sørger vi for indhentning af alle nødvendige tilladelser og for dialogen med myndigheder.

 •  
   
  OPFØRELSE

  I rollen som totalentreprenør sikrer vi, at alle under-leverandører lever op til det aftalte, og at det samlede projekt forløber som aftalt.

 •  
   
  SALG TIL INVESTORER

  Når der er behov for eksterne investorer, medvirker vi til at bringe de rette parter sammen og at udforme aftaler, som giver fordele for alle.

 •  
   
  UDLEJNING

  Vi medvirker til at finde det rette mix af lejere og til at udforme de aftaler, der skal til, for at det samlede projekt bliver en succes.

Vi er stolte over

at NRE Denmark A/S har fået en AAA-rating, hvilket betyder, at virksomheden har den bedst mulige kreditværdighed.

CASES

NRE’s ledende projektteam har igennem de seneste 25 år opført mere end 1.000.000 kvm. butiksareal til førende retailkæder samt spændende boligprojekter i både Danmark, Sverige og Tyskland – og hertil kommer en lang række kontor- og domicilbygninger i både Danmark og Sverige.

NEWS

Ansættelse af projektchef

12. september 2018

Pr. den 1. oktober udvides NRE holdet med en ny kollega.
 
Her tiltræder Glenn Jacobsen som projektchef i NRE Denmark A/S, og han vil få base fra vores kontor i Ikast.
 
Glenn er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra en stilling som projektleder hos Raundahl & Moesby A/S.

Vi glæder os til at byde Glenn velkommen som en del af NRE teamet.

Læs mere
 • 10.
  september
  2018

  The Silo vinder Renoverprisen

  The Silo i Københavns Nordhavn høster stor anerkendelse med RENOVER Prisen som Danmarks bedste renoveringsprojekt i 2018. Ud af 182 indstillinger blev prisen torsdag den 6. september uddelt til holdet bag renoveringen af ​​den tidligere kornsilo i Københavns Nordhavn; COBE, Klaus Kastbjerg og NRE Danmark.
   
  Det var formand for nomineringsudvalget, Gøsta Knudsen, der overrakte prisen:
   
  ”The Silo er et fornemt eksempel på en ambitiøs transformering fra havneerhverv til attraktive, eksklusive boliger. Det er værdifuldt, fordi der i mange danske havne er funktionstømte siloanlæg, som venter på en stillingtagen til bymæssig genbrug eller nedrivning. Boligernes fandenivoldske materialemæssige råhed, den frigjorte indretning og det banebrydende arkitektoniske facadeudtryk er så perspektivrigt, at der ikke kan herske den mindste tvivl om renoveringens kaliber.”
   
  RENOVER prisen er stiftet af Realdania og Grundejernes Investeringsfond og blev første gang uddelt i 2013. Formålet med prisen er at give renovering den synlighed og anerkendelse, som disciplinen fortjener.
   
  Læs mere her.
   
  Foto: Melissa Ørnstrup
   

  Læs mere
 • 4.
  september
  2018

  NRE valgt som totalentreprenør til byggeri af nyt DLG hovedkvarter

  AP Pensions ejendomsselskab AP Ejendomme har valgt NRE Denmark som totalentreprenøren til byggeriet af det kommende regional- og hovedkvarter for grovvareselskabet DLG i Fredericia.

  AP Ejendomme og entreprenørvirksomheden NRE Denmark har netop indgået en kontrakt om totalentreprise på opførelsen af det nye regional- og hovedkontor for grovvareselskabet DLG. Et hovedkontor som AP Pension er ejer af, og hvor DLG bliver lejer de næste mange år frem, når det 7.500 kvadratmeter store byggeri efter planen er klar til indtagelse i løbet af 2020, hvor DLG rykker fra Axelborg i centrum af København til Fredericia.

  Hos AP Pension ser adm. direktør for AP Ejendomme, Peter Olsson, frem til samarbejdet med NRE Denmark: "I AP Pension oplever vi Fredericia og trekantsområdet som et spændende vækstcenter, hvor der er interessante udviklingsmuligheder, og hvor vi mener både at kunne skabe spændende byggerier og sikre vores kunder solide afkast. Med valget af totalentreprenør er vi klar til at gå i gang med byggeriet af det kommende hovedkontor for DLG i Fredericia."

  Byggeprojektet, som NRE Denmark skal stå for på vegne af AP Ejendomme, vil blive gennemført i tæt samarbejde med arkitektfirmaet PLH Arkitekter, der tidligere har vundet arkitektkonkurrencen om at tegne DLG’s nye regional- og hovedkontor.

  Hos NRE Denmark er der glæde over, at være blevet valgt som entreprenør til opgaven at det store byggeri. Virksomhedens adm. direktør Jacob Eiskjær Olesen siger: "Vi er stolte over, at AP Pension har valgt os som totalentreprenør på dette spændende byggeri af DLG’s kommende regional- og hovedkontor. Sammen vil vi skabe et attraktivt hovedkontor for DLG’s omkring 300 medarbejdere. Vi glæder os til at komme i gang."

  Med sin placering i Fredericia tæt på Lillebæltsbroen og tæt på motorvejen E45 bliver DLG’s kommende hovedkontor placeret i et knudepunkt, hvor det er let at komme til og fra. Peter Olsson ser trekantsområdet som et attraktivt vækstområde og er også imponeret over den hurtighed og smidighed, som har kendetegnet forløbet med Fredericia Kommune.


  Yderligere information:
  Peter Olsson, adm. direktør AP Ejendomme:
  pol@appension.dk
  Mobil: 2098 5018
   
  Pressekontakt NRE Denmark A/S:
  Søren Katholm
  sbk@nre.dk
  Mobil: 3144 1595

  Billedtekst:
  Visualiseringer af DLG’s kommende regional- og hovedkontor (visualisinger: PLH Arkitekter).

  Læs mere
 • 13.
  august
  2018

  Nye praktikanter i NRE Denmark A/S

  Vi byder indenfor den kommende uge velkommen til 3 nye praktikanter.

  Mandag den 13. august starter Morten Nissen som praktikant i København. Morten er udlært som elektriker og studerer p.t. til bygningskonstruktør, og skal være hos os indtil den 20. december 2018.
   
  Tirsdag den 14. august starter også Camilla Honoré Rasmussen som praktikant i København. Camilla studerer til byggetekniker, og skal være hos os indtil den 19. oktober 2018.
   
  Endelig starter Anders Emborg Lund mandag den 20. august som praktikant på vores hovedkontor i Ikast. Anders er udlært som tømrer og studerer p.t. til bygningskonstruktør, og skal være os indtil den 20. januar 2019.

  Alle tre kommer til at indgå i NREs byggeteam.

  Vi byder velkommen til Morten, Camilla og Anders som en del af NRE teamet.

  Læs mere
Who we are

WHO WE ARE

NRE Group A/S blev grundlagt i 2010. Virksomheden bygger på mere end 25 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen i Danmark og Skandinavien. Vores medarbejdere er vores største aktiv – de har hver især stor viden og mange års erfaring inden for byggeri og projektudvikling.

„Med NRE som samarbejdspartner får du et professionelt og kompetent projektteam, som har fokus på at levere nøglefærdige projekter, og som loyalt bestræber sig på at leve op til sine kunders forventninger.”

Direktør, Jacob Olesen

Vores værdier er fundamentet
for vores virksomhed; de udtrykker dét, vi tror på, og som vi bestræber os på at leve op til. De beskriver vores syn på omverdenen og på os selv.

Læs mere

  

Værdier

Vi har fokus på kunden – det er vores førsteprioritet

Vi gør det enkelt og gennemskueligt for de involverede

Vi holder vores ord

Vi leverer bedre end aftalt, målt i forhold til kundeservice, tidsterminer og kvalitet

Vi er økonomiske i hele vores adfærd

Vi ønsker at skabe et velfungerende, målrettet og kreativt miljø, hvor der er plads til den enkelte

Vi går efter samarbejde, og vi støtter hinanden. Vi bestræber os vedvarende på at have de rette mennesker på holdet. 

Historie

NRE blev etableret i 2010 og er baseret på den erfaring og ekspertise vi har opnået i ejendomsbranchen i løbet af de seneste 25 år.

NRE's historie går tilbage til grundlæggelsen af Ikast Byggeindustri A/S (IBI) i 1972. Fra en start som traditionel tømrervirksomhed udviklede IBI sig efterhånden til at beskæftige sig med flere og større byggeprojekter. IBI’s primære fokusområde blev efterhånden projektudvikling og byggestyring for detailhandlen. IBI etablerede datterselskaber i Sverige, Norge og Finland og blev markedsledende inden for projektudvikling samt opførelse af ejendomme til detailhandel, og havde derudover også en markant profil inden for boliger og kontorer/domiciler. I 2006 blev IBI solgt.

Ansvar

NRE Group udvikler og leverer projekter, som lever op til de seneste kvalitets- og energikrav. Vi søger vedvarende at optimere de løsninger, vi præsenterer for vores kunder.

Vi tager ansvar for den verden vi lever i ved at sponsorere humanitære og velgørende formål. Aktuelt støtter vi de følgende organisationer, som vi anser for særligt vigtige:

NRE er baseret på erfaring

og ekspertise, som vi har opnået i ejendomsbranchen igennem de seneste 25 år. Vores mål er at levere bedre end aftalt, når det gælder kundeservice, deadlines og kvalitet.

Job
 
 

Be a part of the team

Vi er altid interesseret i at høre fra kompetente mennesker. Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller ringe til os – og måske ender vi med en snak over en kop kaffe. Det kan være, at en af vores ledige stillinger passer din profil.

 
 
 
 
 

COPENHAGEN

NRE Denmark A/S
Trelleborggade 3
DK-2150 Nordhavn

Please notice: Entrance from Corkgade 2

Tel: +45 87 12 49 50
mail@nre.dk
faktura@nre.dk