Jacob fejrer 10 års jubilæum

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
11. marts 2022
I sidste uge kunne Jacob Olesen fejre sit 10-års jubilæum hos NRE Group.

I 2012 startede Jacob i NRE som projektudvikler. I dag har han tilegnet sig titlen som partner og administrerende direktør. Han har ansvaret for at styre strategien samt udvikle og lede NRE ind i fremtiden. Jacob har været med til at fastsætte de mål, som teamet og han selv skal nå i løbet af året, og han går forrest i jagten på de spændende projekter, som skal udgøre vores forretning i fremtiden.

”Jeg har været så heldig, at jeg har været med på det meste af rejsen siden NRE blev grundlagt. Det er en spændende rejse at udvikle virksomheden sammen med et super engageret team af dygtige kollegaer. Nu er der gået 10 år med NRE’s rejse, men heldigvis er rejsen langt fra slut endnu”

Samarbejde er et nøgleord for Jacob i hans arbejde. I NRE har han altid arbejdet for at skabe langvarige og tillidsbaserede relationer med både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Det er en tankegang, som er blevet grundfilosofien i NRE. 

”Jeg vil gerne skabe lange relationer. Jeg ønsker mig jo grundlæggende at kunne gå på pension med mine kollegaer. Den første milepæl dertil er at have 10-års jubilæum. Nu kan jeg endelig melde mig ind i klubben”

I næste uge tager Jacob til Cannes for at deltage i dette års MIPIM. I løbet af ugen vil han lede efter nye samarbejder og projektmuligheder, som kan præge NRE i de næste år.

Vil du gerne have en snak med ham, enten på konferencen eller efterfølgende, er du velkommen til at kontakte ham på jeo@nre.dk.

Hele NRE ønsker Jacob et stort tillykke med jubilæet og takker for 10 gode år.
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast