NRE med tre nye ansættelser i Norge

NRE Norway AS Karenslyst Allé 2 0278 Oslo
5. september 2023
Efter at have erhvervet flere spændende projekter i de senere år, har NRE Norway nu styrket virksomheden med 3 nye medarbejdere.

”Med en voksende projektportefølje, og flere større projekter i Østlandsområdet, har vi valgt at styrke medarbejderstaben, for at være rustet til at skabe de rigtig gode byudviklingsprojekter som skiller sig ud” siger adm. direktør Allan Sønderbæk i NRE.

Martin Bjørntvedt er ansat som projektleder hos NRE, og kommer fra stillingen som projektudvikler hos Bonava. Martin har stor erfaring gennem tiden fra både bygherresiden og som entreprenør i både Stor-Oslo, Betonmast og Veidekke. Han vil styre projektgennemførelsen, og skabe et godt samarbejde med entreprenørsiden.

Sara Trier er ny salgs- og markedschef, og har 13 års erfaring fra ejendomsbranchen med salg, udvikling og markedsføring af ejendomme. Hun kommer senest fra stillingen som markedschef og projektudvikler hos Tinholt Eiendom.

Hun er ansvarlig for salg og markedsføring af boligprojekterne, og har allerede afsluttet salgsstarten på "Sentrumshagene" i Ås. Med hele 57 salg i projektet siden salgsstart i maj 2023, nærmer projektet sig byggestart.

”Vi er meget glade for salgsstarten, og at kunderne sætter pris på projektets kvaliteter, arkitektur og den fantastiske beliggenhed i hjertet af Ås” siger Sara Trier.

Jeanette Bratt er ny udviklingschef hos NRE. Hun kommer fra stillingen som udviklingschef i Tinholt Eiendom, og har en baggrund som arkitekt i 12 år. Jeanette har bred erfaring med udvikling og regulering af boligprojekter, og får hovedansvaret for udviklingen af ​​boligprojekterne i NREs portefølje.

Alle tre nye medarbejdere er startet i deres job.

Ser muligheder for flere ejendomskøb

NRE har allerede sikret sig flere store projekter i sin portefølje i Asker, Lillestrøm, Drammen, Ås og Oslo og ser muligheder for flere gode projektinvesteringer i fremtiden.
 
”I NRE er vi optaget af at skabe gennemtænkte projekter og attraktive kvarterer gennem god arkitektur, kvalitet og tilrettelæggelse af gode kvarterer i og omkring projekterne. For at kunne gøre dette, skal vi have de rigtige mennesker med. Det er en dygtig gruppe med mange forskellige kvaliteter, der slutter sig til NRE” siger Allan Sønderbæk.
NRE Norway AS Karenslyst Allé 2 0278 Oslo