65 attraktive lejligheder klar i Nordhavn

NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 DK-2150 Nordhavn
28. november 2017
Stubkjær Invest har netop igangsat udlejningen af 65 attraktive nye lejligheder på Sandkaj i Nordhavn. Byggeriet er udviklet og udført af NRE Denmark for Stubkjær Invest, der er bygherre og investor.
 
Ejendommen ligger ud til havnefronten. Den er udformet som en række mindre byhuse, der tilsammen udgør en større struktur. Fra de gennemlyste lejligheder er der lange kig, og hjørnevinduerne giver et bredt vue ud mod kajen og havnen.
 
Lejlighederne indeholder en lang række løsninger af høj kvalitet, herunder massive trægulve, indbyggede skydedøre, mobile køkkenøer, glasafskærmede altaner, private haver i gården og mod kajanlægget samt store fælles tagterrasser.
 
Jacob Eiskjær Olesen, der er adm. direktør for NRE Denmark, siger: ”Vi er stolte over at have opført et usædvanligt byggeri på en unik beliggenhed. Det er dejligt at opleve, at det hurtigt er blevet meget eftertragtet at bo i Nordhavn.”
 
Byggeriet er tegnet af arkitektvirksomheden Mangor & Nagel, som har lagt vægt på at gøre byggeriet til en integreret del af Københavns nye havnemiljø. Facaden er afvekslende med mange detaljer, og i stueplan er der opholdsnicher og lyse felter, som fremstår indbydende. De hvide glasaltaner er trukket delvist tilbage, hvilket sikrer beboerne læ og privatliv.

Det nye byggeri ligger med få minutters gang til Nordhavn Station og den kommende metrostation Nordhavn. På havnepromenaden er der bademuligheder, og de første caféer er allerede åbnet.
 
Det samlede areal er 6.389 etagekvadratmeter plus kælder. Projektet, der i Nordhavns udviklingsplan benævnt Sandkaj 1.05, er i sin tid solgt af By & Havn. Byggeriet er opført af NRE Denmark i totalentreprise. Arkitekter er Mangor & Nagel og rådgivende ingeniørfirma er Oluf Jørgensen A/S. Udlejningen varetages af Salling Ejendomsadministration.
 
NRE pressekontakt:
Bjørn Kassøe Andersen
Mobil: +45 42 44 03 30
 
Henvendelse vedr. udlejning:
Salling Ejendomsadministration A/S
Tlf.: +45 70 23 00 78
Web: sandkaj-lejligheder.dk
 
Fotos af byggeriet:
http://www.nre.dk/sites/default/files/Sandkaj_1.jpg   
http://www.nre.dk/sites/default/files/Sandkaj_2.jpg  
http://www.nre.dk/sites/default/files/Sandkaj_3.jpg    
(Foto: Tom Jersøe)
 
Om NRE Denmark:
NRE Denmark A/S leverer nøglefærdige byggeprojekter og indgår også gerne i bygherresamarbejder ved udvikling og gennemførelse af projekter. NRE Denmark er baseret på mere end 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Denmark ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.
 
Om Stubkjær Invest:
Stubkjær Invest A/S er en del af Stubkjær koncernen. Selskabet forvalter formuen efter salget af vindmøllevirksomheden Bonus Energi til Siemens. Stubkjær Invest investerer i ejendomme, virksomheder og værdipapirer.
 
Om Mangor & Nagel:
Mangor & Nagel A/S er et rådgivende firma med mere end 60 års erfaring i planlægning og projektering af alle former for byggeopgaver. Firmaet er grundlagt i 1948 og har i dag afdelinger i fire danske byer og ca. 90 ansatte.
 
Om Oluf Jørgensen:
Oluf Jørgensen A/S er et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma med afdelinger i Horsens, Odense, Roskilde og København.
NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 DK-2150 Nordhavn