Festligt rejsegilde i Risskov Brynet

NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast
5. oktober 2018
Torsdag den 4. oktober havde AP Pension sammen med NRE Denmark inviteret til rejsegilde i forbindelse med byggeriet af 128 lejeboliger i Risskov Brynet.
 
Byggeriet er en del af sidste etape af AP Pensions udlejningsboliger i Risskov Brynet i Aarhus. Byggeriet består af 128 lejeboliger i to boligslanger fordelt på to etageejendomme samt rækkehuse og et punkthus.
 
Direktør i AP Ejendomme Peter Olsson udtrykte fra talerstolen glæde over endnu en gang at skulle tage til rejsegilde i Risskov Brynet samt stor tilfredshed med, at byggeriet nu nærmer sig afslutningen: ”Med rejsegildet markerer vi, at vi er gået ind i den sidste fase af byggeriet i Risskov Brynet. Et byggeri der, når det står helt færdigt, vil bestå af en lang række attraktive og moderne boliger. Byggeriet demonstrer igen det gode samarbejde mellem AP Pension og NRE Denmark.”
 
Håndværkerne på byggepladsen holdt en pause under rejsegildet. Med et flot fremmøde fra alle faggrupper på byggepladsen blev det et både vellykket og hyggeligt rejsegilde. De fremmødte lyttede til taler fra Peter Olsson fra AP Ejendomme, Kim Risager fra Arkitema og Jonas Olesen fra NRE Denmark – inden pølsevognen, som var bestilt til arrangement, blev erklæret for åben.
 
Byggeriet opføres i totalentreprise af NRE Denmark, og det er planlagt til aflevering i sommeren 2019.
NRE Denmark A/S Finsensvej 3 DK-7430 Ikast